Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy hogy nagyon csúnya vagyok és ezért nincs barátom?
cigányokkal nincs bajom HA nem bunkók, mondjuk nem vagy szörnyű eset, legyél nyomulósabb akkor és lesz barátod:P Ismerek egy csajt akinél te szebb vagy sokkal, és neki mindig van pár hódolója, fene se tudja miért:D
f18
Szerintem nagyon is szép vagy, és nem baj , hogy cigány.
Aki a barátaid közül mondja, hogy csúnya vagy, az nem mer vállalni. Ne halgass rájuk. Biztos soknak tetszenél, de itt csak pár ember válaszol, de azért többen vannak az országban. Inkább mutass arról képet, aki azt mondja csúnya vagy. 38/F
Amikor én ennyi idős voltam mint Te, féltem vállalni kevésbé szép lányt, mert a többiek mit szólnak hozzá. De azért belűl vágytam arra a lányra.Biztos van olyan aki mondja, hogy nem tetszel, otthon meg epekedik utánad.
Ezek még gyerekek, mint ahogy Te is, sokszor nem merik beismerni az érzelmeiket ennyi idős korban. A Szenyán Dani az ismerősöd?
Faji hovatartozástól függetlenül szerintem csúnyácska vagy.
Nem túl nőies az arcod.
Attól hogy valakinek nem fal fehér a bőre az már azt jelenti hogy cigány???
Nem értem ezt a mai világot...egyépként is kezdjük ott hogy félvér vagyok és nem érdekel mit gondoltok.
..igen szerintem is vannak olyan cigányok akik nagyon gusztustalanok de én nem onnan származok és nem azért tettem fel ezt a kérdést hogy ocsmároljatok (tisztelet a kivétel) hanem azért mert ez a dolog miatt nagyon rosszul érzem magam:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!