Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg bele lehet betegedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bele lehet betegedni a másik hiányába?

Figyelt kérdés
Mert én már úgy érzem bele bolondulok annyira hiányzik.Állandóan rossz kedvű vagyok,és ha rá gondolok sírógörcseim vannak.Annyira szeretnék vele lenni,csak ölleni és érezni,h mellettem van.De sajna most egy jó ideig nem talizunk. :(
2011. dec. 28. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Tényleg bele lehet.

Próbáljatok meg beszélni valahogy. Találkozz a családjával/barátaival...

2011. dec. 28. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Te akarat gyenge vagy nem pedig beteg nem ugyan az a kettő ! Kellő akarat erővel az ilyen pitiáner ügyeket,(hogy jaj nem tudok a másik nélkül élni 1 hétnél tovább)simán le lehet gyűrni
2011. dec. 28. 20:33
 3/6 A kérdező kommentje:

Kedves 2-ik nem 1 hétről van itt szó!1 hónapja nem láttam,és még 1 hónapig min nem is fogom!Nem kell taplóskodni!

S képzeld tényleg betegnek érzem magam az miatt mert nem látom :(

2011. dec. 28. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:

volt egy Maffiózók rész: Beteg a test, beteg a lélek. na ez fordítva teljesen megállja a helyét az életben.

volt szerencsém megtapasztalni, szóval mindenképpen így van.

2011. dec. 28. 20:50
 5/6 DakotaDamon ***** válasza:
Igen.
2011. dec. 28. 20:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Mivel a barátommal távkapcsolatban élünk, hozzászoktam, hogy hetente 3 napot vagyunk együtt, ha szerencsénk van. Nyáron aztán kaptam egy lehetőséget egy egy hetes nyaralásra. Nos, akkor egy héttel előbb kellett indulnom egy héttel, ráadásul előtte való hétvégén sem tudtunk találkozni. És amikor hazaértem volna, akkor sem tudtunk volna. Tehát olyan 4-5 hétig nem láthattam volna a barátom. A nyaralás rémes volt. Rengeteget veszekedtünk, és a rosszkedvemet sem mutathattam ki, tekintve, hogy én voltam a "szerencsés" aki elmehetett. Az utolsó előtti napon belázasodtam , náthás voltam, köhögtem, mozdulni nem volt erőm. Azt mondták megfáztam, no de 30+ fokban?:) Aztán az egyik társam, akivel nyaraltam, mondta, hogy valószínűleg belebetegedtem a barátom hiányába. Lehetségesnek tartom. Szóval szerintem van ilyen.
2011. dec. 28. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!