Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közeleg a barátom születésnapja. Hogyan tehetném felejthetetlenné a napját?
Szerintem a legjobb, ha valami élményt ajándékozol neki.
Készíts egy papírt valami szép kiírással és azzal ébreszd. Pl. Boldog szülinapot a világ legjobb barátnőjének vagy Szülinapod alkalmára a szeretetemmel leplek meg... és emelé veszel vmi apróságot
Vidd el (napközben) arra a helyre, ahol összejöttetek.
Ha valami ilyesmit adsz neki biztos nem felejti el soha.
Hmm... az este hogy van eltervezve? : ) Csak kíváncsiság.. Egyébként az nekem is tetszik, hogy menjetek el arra a helyre, ahol összejöttetek... : ) Milyen jó dolga lesz a barátodnak... : ))
Szép napot/estét majd Nektek!
Nani
Nekem szombaton lesz a barátom születés napja és a következőket tervezem:P
sütök neki tortát azzal a felirattal hogy boldog szülinapot szerelmem:)pezsgőzés iszogatás.elmegyünk koncertre ahol ismét iszogatunk jó társaságban:Pazán megyünk a partra sétálni ahol legelőször volt a csók:Pháááát a részletekbe ne menjünk bele ;):)))
köszi az ötleteket! este buli lesz, tortát tervezek neki sütni, meg iszunk :P
ő 19 lesz én meg 17 vagyok ... igen, ha minden jól megy nálam alszik, de attól félek, h majd azt kéri, h én aludjak nála... mert akkor lőttek a tortás tervnek, ugyanis túl messze lakik tőlünk és oda buszozgatni 1 óra kb :SS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!