Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már unalmas a kapcsolatunk? L/15
Figyelt kérdés
Körülbelül 1 hete jöttem össze a barátommal. A suliba jól elvoltunk de akkor még nem jártunk. Most szünet előtt jöttünk össze, voltam náluk. Amikor megismertem facebookon nagyon sokat tudtunk beszélni. Most meg mivel az ünnepek alatt nem tudtam menni hozzá facebookon kellett beszélnünk, de.. annyira meg már nem volt témánk. Írta is hogy már nem beszélünk annyit, én meg írtam hogy igen mivel még nincs annyi élményünk egymással. Szombaton megyek hozzájuk szilveszterezni. Csak félek hogy ez baj, most már utálok facebookon beszélni, olyan rossz, elnyomja a kapcsolatokat.2011. dec. 28. 18:08
2/2 anonim válasza:
Igen elég unalmasnak tűnik. Mi is facebookon ismerkedtünk meg a barátommal, de nekünk mai napig semmi gond a kapcsolatunkkal, ugyanúgy van témánk. Pedig ha nem vagyunk együtt, akkor is levelezünk, napjában nagyjából 100 levelet váltunk face-n, mindent tudunk a másikról, hol van, mit csinál, milyen a meló/suli. Nálunk nem laposodott el ettől semmi. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!