Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet barátságból szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet barátságból szerelem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályomban, akivel nagyon jó barátok vagyunk, de én többet akarok tőle és úgy érzem, hogy ő is szeretné. Hogyan adjam tudtára, azon kívűl, hogy nagyon kedves vagyok vele? Kinek kell megtenni az első lépést? Egy 16 éves lány
2009. máj. 20. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
szerintem a fiúnak kéne az elsőt. de legyél vele többet kettesbe és ha nem lép, próbálkozz be.. "nincs kedved eljönni megnézni az xy filmet ekkor-és ekkor..." :)
2009. máj. 20. 20:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon jó barátom volt párom mielőtt összejöttünk, ennek már egy éve. Én kezdeményeztem. Ja lány vagyok. :D
2009. máj. 20. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet igen.De ha bejön neked a srác léphetsz te is nyugodtan.Intézd úgy a dolgokat hogy sokat lógjatok 1ütt iskolán kívül is.Például 7végén menjetek el sétálni.ha vmi iskolai tananyagod hiányzik mindig tőle kérd el és ajánld fel neki, hogy ha neki kell vmi lecke te is nagyon szívesen kölcsönadod neki.

Szia

2009. máj. 20. 20:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Kösz a válazokat.

Különben nagyon sok időt töltünk kettesbe. Néha én hívom, de ő többször. Nagyon rámenős, ha megfogom a kezét? Vagy ezt inkább neki kéne?

2009. máj. 20. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem a jelenlegi párom 14 éves korom óta a legjobb barátom volt...aztán a 18. szülinapom előtt éreztem azt, amit te... egyszerűen megcsókoltam :D pedig akkor még bnője is volt...de ő visszacsókolt, sőt, utána el is kezdtünk úgy viselkedni,mint akik együtt vannak, a barátnője ellenére...ezt csináltuk egy hónapig, utána szakított vele, és immáron két éve hivatalosan is együtt vagyunk...azóta a vőlegényem
2009. máj. 20. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem rámenős, de szerintem várj eg megfelő pillanatig amikor úgyérzed h na most lépek vagy soha. :D Én legalábbis anno így voltam és mint mondtam bejött. :)
2009. máj. 20. 20:43
 7/8 A kérdező kommentje:

Már volt olyan, hogy majdnem megfogtam, de az utolsó pillanatba meggondoltam magam.

Pénteken megyünk koncertre, az jó alkalom?

2009. máj. 20. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem is fordult már olyan elő, hogy egy lány barátommal változtak az érzéseink. ilyenkor legtöbbször felmerül a kérdés, hogy vajon nem rontom-e el ezzel a barátságot. volt már olyan nekem is, hogy megbeszéltük a dolgot és azóta is jó barátok vagyunk, de csak barátok, de olyan is, mikor kiderült, hogy a lány is így érez már egy ideje. szerintem érdemes megbeszélni őszintén, hogy mit érzel. ha jó barátok vagytok, akkor biztosan nem lesz gond az őszinteséggel, "legrosszabb" esetben maradtok barátok, de meg fogsz könnyebbülni. az, ha kedves vagy vele, szerintem nem minden fiúnak lenne egyértelmű jelzés, hiszen a barátok is kedvesek egymással, nem csak a szerelmesek. lehet, hogy a barátod úgy gondolja, hogy tiszteletben tartja a barátságotokat és ezért nem mer vagy akar "nyomulni", szóval szerintem nyugodtan megteheted az első lépéseket. lehet, hogy hálás is lesz ezért.
2009. máj. 21. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!