Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves vagyok és még soha se volt senkim. Ennyire szerencsétlen lennék? Már már sötét gondolatok járnak a fejemben és nem látok értelmet semmiben. Ennyire szerencsétlen lennék? Mit tegyek?
Szia!
Sajnos én is abban a cipőben járok, mint te, csak én egy 27 éves lány vagyok. Őszintén megmondom eddig szégyelltem erről beszélni, mert azt hittem egyedül vagyok ilyen problémával.
Valahogy próbálj meg kilábalni a depresszióból, mert ha valaki nagyon lesüllyed, akkor onnan sanjos nem nagyon van vissza út
Mindenképpen lelki dolog!
Amint megérted, hogy vagy valaki, hogy ki vagy? Hogy személyes (belső) és testi igényeid vannak! Amint megérted, hogy pontosan mik azok, amint elkezdesz küzdeni is értük, na onnantól a magad számára is leszel valaki.
Már az is jó, hogy ezt a kérdést feltetted itt!
Mert azt jelenti legalább kutatod az okokat, hogy próbálod megérteni önmagad, hogy mik az igényeid és miket akarsz elérni, megszerezni.
Ha letisztult ki vagy és mit akarsz, hogyan érheted el, akkor eljön az aktiv cselekvés ideje!
A hajráé, a küzdelemé, hogy megszerezd mindazt ami kell neked!
Akkor majd nem lesz gond kihivóan viselkedni és merészen a nők szemébe nézned!
Akkor majd te hozzád akarnak mindenáron tartozni amint sikeres leszel!
Az átok benned van.
Ez egy lelki, mentális átok.
Mindaddig amig tart amig meg nem érted ki vagy, miért vagy itt és mit akarsz. Ha ezeket tisztáztad akkortól lehetsz sikeres.
Ha tudod milyen pár kell neked, hogy mennyire nagyon kell neked, na onnantól képes leszel megszerezni is!
22:18.
Ugh, ez aztán igazán jól esett:-). Nem gondoltam volna hogy egy 18 éves embertől ilyen jó tanácsokat kapok. Köszönöm. A barátaid nagyon szerencsések lehetnek hogy téged ismerhetnek.
Úgy látszik akadnak a 18 évesek között is értelmes emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!