Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti beleszoktatok nézni egy másik fiú szemébe? Utcán, közlekedési eszközön, suliban folyosón stb.
Ma erre lettem figyelmes. Jött velem szembe, és elég rendesen összenéztünk. Vagy ez most, hogy működik?
Lehet, hogy tetszenek neki a fiúk?
Még az is lehet :)
Ha korábban nem tűnt fel.
persze hogy bele....ebben nincs semmi rossz!!! egy teljesen természetes gesztus tud lenni mégha nem is ismerem az illetőt!
nem homokos aki másik fiúra néz:S:)
lehet h csak bejöttél neki mint pasi nem mint "szerelmi-jelölt"...
én csaj vok és mi is rendesen megszoktuk nézni a csajokat...még pontozás is van (10es skála ) :P
Én csajként megnézem egy másik csak fenekét is, mégsem vagyok lezbi.:D Csak próbálom felmérni, hogy mennyivel vagyok jobb/rosszabb egy átlagos csajnál, vagy csak megnézem, milyen jó pólója van, és legközelebb olyat veszek a plázában:D vagy csak simán a szemét, hogy milyen szép, furcsa.:D:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!