Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet emiatt nem ment az ágyban a dolog?
Figyelt kérdés
barátommal beszéltünk a kapcsolatunkról, elmondtam a problémáim és hogy lehet nekem így már nem megy tovább, vége, de utoljára mondtam még bújjunk össze. jó volt, sokat simogattuk egymást stb.. de neki nem jött össze a dolog, ha igen az is 2-3 percre. lehet emiatt a beszélgetés miatt?2011. dec. 27. 14:36
1/13 Antimod válasza:
Szóval gyakorlatilag kidobtad, és aztán meglep, hogy ez megviselte lelkileg?
2/13 anonim válasza:
Hat lehet hogy neked jo volt az utolso vacsora, de neki nem.
tulajdonkeppen, ugy mint egy no, o is kihasznalva erezhette magat.
"Nem kellesz, de gyere, utoljara d.gj meg". Jo.
3/13 anonim válasza:
Kivágtad mint a macskát, de azért még megkérted, hogy feküdjön le veled. Hát ez jó. :) Nem is értem mit vártál...
Tök mindegy miért nem ment, már úgyse lesz több ilyen alkalom, ha van egy kis esze szerencsétlennek.
4/13 A kérdező kommentje:
Hát igazából hiányzik, gondolkoztam felkeresem, de félek kicsit
2011. dec. 27. 14:47
5/13 anonim válasza:
Döntsd már el mit akarsz, minek hülyíted? Most vagy szakítottál vele mert nem ment a dolog, vagy hiányzik. Sose értettem az ilyen embereket...
6/13 Antimod válasza:
Hagyd békén, épp elég sérülést okoztál már neki.
7/13 A kérdező kommentje:
tudom zavaros meg minden de hiányzik. neki is jó velem összebújni, a többi nem működött jól,
2011. dec. 27. 14:50
8/13 anonim válasza:
Akkor hivd fel, mond meg neki, hogy csakis osszebujasra van igenyed ra, ha igy jo neki akkor hajra.
9/13 anonim válasza:
Mondd meg neki egyenesen, hogy b@szni akarsz.
10/13 anonim válasza:
Ha semmi nem működik már, még az se, akkor mit akarsz még tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!