Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejöhet egy 19éves fiúnak 1 15éves lány? Vagy csak a sexre megy ki a játék?
Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 16:14
11/24 A kérdező kommentje:
kérdezzem meg? de hogyan? Kérlak adjatok vmi tanácsot :)
2011. dec. 26. 16:23
12/24 anonim válasza:
persze írj neki vissza, nagy bunkóság lenne le se szarni
13/24 anonim válasza:
egyszerűen megkérdezed, hogy mik a szándékai :D persze ő azt fogja mondani, hogy komolyak, ha csak szexet akar akkor is :D
14/24 anonim válasza:
Szerintem ha itt irt akkor csak ismerkedni akar,de kérdezd meg,ha ugy gondold,szerintem nem fogja leharapni a fejed,és legalább tiztázzátok a dolgokat :)))
20F
15/24 A kérdező kommentje:
Hát igen. éppen ez a probléma. úgyse mondja meg az igazat.. :(
2011. dec. 26. 16:29
16/24 A kérdező kommentje:
Amúgy nem itt írt. egy városban lakunk.. Eddig csak látásból ismertem.
2011. dec. 26. 16:30
17/24 anonim válasza:
addig ne szexelj vele, ameddig nem bizonyosodsz meg róla, hogy komolyak a szándékai. és ha nem, akkor sem dől össze a világ :)
18/24 A kérdező kommentje:
15 évesen mégcsak el sem gondolkozok azon, h sexeljek. Arra még bőven lesz időm.
2011. dec. 26. 16:45
19/24 anonim válasza:
Helyes! Akkor belefér az idődbe kideríteni, hogy mit is akar tőled az a fiú :)
20/24 anonim válasza:
Simán ellehet képzelni, hogy tényleg kapcsolatot akar, de csak akkor, ha nagyon érett a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!