Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti hogyan bírkoztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan bírkoztok meg az exbarátnők gondolatával? Ti mit éreztek, ha találkoztok velük?

Figyelt kérdés
Nekem ez a dolog nagyon nehezen megy... Féltékeny vagyok, és összehasonlítgatom magam velük... és presze kevesebbnek érzem magam náluk...
2011. dec. 26. 03:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Jelenleg csak fáradtságot érzek,semmi mást és ha most a pasim exével futnék össze,szerintem ugyanígy éreznék.
2011. dec. 26. 03:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges ezen féltékenykedned, annak csak rossz vége lesz.

Összehasonlítani úgyis össze fogod magad velük, de nézd úgy a dolgot, hogy akármennyire jó nőnek látod őket, a pasid akkor is veled van és nem velük....te nyertél, innentől nincs min parázni.

2011. dec. 26. 04:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Valójában ez a kérdés két körből áll: S te a kisebbet érzed fontosabbnak. Mutatom a másikat:

Te a barátodban nem bízol eléggé, mert nem veszed tudomásul, hogy veled van, veled akar lenni. S ha velem tennéd ezt, azt hiszem hamarosan szakítanánk, hiszen ha még te is azt jelzed, hogy nálad jobb csajaim lehetnének, akkor miért ne tennék ezért?? S megérkeztünk a kisebb körhöz:

tegyél azért, hogy jobb csaj legyél. Legyél szexibb, vadócabb, igényesebb, fantáziadúsabb (akár a szexben is) stb.stb.

Értem vagy van még kérdés? Ha igen írj!

2011. dec. 26. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:
pont olyan vagy, mint a barátnőm... pontosan ez az, amivel a legjobban ki tud akasztani...
2011. dec. 26. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
...ha mással nem is :)
2011. dec. 26. 12:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! :)
2011. dec. 27. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Tojok rájuk. Te is jobban teszed, ha a saját önbizalmadat erősíted. Ha pedig mégis úgy alakul, hogy újra összejön valamelyikkel az exed, az őt minősíti, nem téged.

26 N

2012. jan. 1. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!