Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyi az eséje annak, h a barátnöm terhes?
Figyelt kérdés
Pénteken kelet volna neki megjöjön a havi,ma vasárnap és még mindég nemjött meg neki. Mikor utoljára lefeküdtünk pár percre guminélkül tettem be neki,de nem mentem el,szoval semmi anyag nemjött ki belöle,és a párperc után gumit husztam. Szerintetek miértnem jött még meg neki vagy csak késik? 18.F2011. dec. 25. 15:16
2/9 A kérdező kommentje:
9? v 90?
2011. dec. 25. 15:18
4/9 anonim válasza:
Vegyetek egy tesztet,és kiderül!
De lehet h csak simán felfázott vagy valami!De azt tudni kell,hogy ez előváladékban is van sperma!Szal nem zárható ki a terhesség sem!
5/9 A kérdező kommentje:
de szárazvoltamnagyon semmi nemjött alig tudtam késöbb gumival is elmenni,szoval én nemérzem ugy,h valami lenne,de még nemkéset enyit neki max 2 napot,de téllegbizok benne,csak felfázás vagy valmi mert nemszeretnék ebböl problémát,de ha párnapon belül,nemjön megneki tesztet vásárolok,és megnézzük. ha valakinek van valami véleményemég nyugottan leirhassa.
2011. dec. 25. 15:30
7/9 anonim válasza:
Addig semmiképp se szaporodj amíg meg nem tanulsz írni...
8/9 anonim válasza:
De könyörgöm mért kell gumi nélkül betenni?
Amikor nagyon jól tudod hogy már az előváladék is életveszélyes!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most viseld a következményeket haver ....
Mellesleg egy 72 órás tabletta plusz egy terhességi teszt nem ártana ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!