Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet eltölteni a barátommal kellemesen az időt a lakáson belül?
hát igen, előbb utóbb ráun az ember a dolgokra :D vagy legalább változatosságra vágyik.
ha van kertetek, akkor tollasozzatok, röpizzetek, kártyázzatok, társasjáték, darts... annyi minden van :)
csinálhattok olyat is h összekészítesz egy kis piknikre valót és kimentek az udvarra, vagy a falu szélére... menjetek el strandolni, vagy fürödjetek a tóban, ha van a közelben.
én ilyesmikre tudtam gondolni.
Általában én is gondban vagyok vele basszus:S
De rájöttem,hogy egy közös főzés,sütés csodákra képes :D
éS Még szexhez is vezethet.. :D
Sakk, kártya, foci, ezek is mehetnek. Én pl. tök jót fociztam barátommal. :D És azt a legtöbb fiú szereti is. :)
Vagy ha bent vagytok házban, akkor ha van valami játék gépen amit nyomathattok ketten, az is nagyon jó tud lenni.
Meg festés is. :P
Barátommal ki akarjuk festeni nyáron a szobáját. :D Illetve ő akarja én meg segíteni szeretnék :D Jó móka az. :) Itthon is imádtam mindig segíteni ebben.
Amúgy én az 5. válaszadó voltam. :-)
Mi mostanában készülünk a nyárra, én szobabringázok, tornázok, ő pedig a súlyokat nyomkodja. :D:D vicces nézni, ahogy erőlködik a másik. XD
Egyébként tényleg jó a közös főzés, a barátom nagyon tudja értékelni, ha főzök! :)
Ha lustik vagytok, akkor nézzetek meg valami jó filmet, szeretkezzetek egy nagyot! :D Este közös fürdés.
De tényleg kimehettek az udvarra sütögetni is! Este romantikus a tűz mellett üldögélni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!