Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám egy picit én irányítani őt?
Figyelt kérdés
L/18...másfél hete vagyunk együtt a barátommal, de már több hónapja ismertük egymást előtte..mindig is egy vezér egyéniség volt, de már egyre rosszabbul érint minden..:( Sokszor az van, amit ő szeretne(hely,időpontot), mert különben nem fog ráérni..sokszor volt, hogy nem írt vissza smsben, mivel ő elaludt vagy valami más dolga volt..amiért én nem haragudhatok..de ha én csináltam ilyet, képes volt napokig akkor nem írni vissza..de ha én nem irtam napokig, akkor telibesz*arta:( Ha találkoztunk, utána általában írt smst, és minden a legnagyobb rendben volt..:) de néha én írtam, mivel nekem is eljött az időm, és ha neki olyan kedve volt, akkor leszarta ami benne állt..De én ilyet megintcsak nem csinálhatok mert napokig elzárkozik ettől a dologtól..Mit tegyek? Igazából nem tudtam rendesen megfogalmazni, de ha találkozunk, akkor egész nap az Ő smsét kell várnom, hogy mikor ér rá..mert másnap azt mondta, majd ír a találkozóval kapcsolatban..(de ugy, hogy ő találta ki a programot)2011. dec. 24. 17:26
1/7 anonim válasza:
Hát igen, ez a felnőttek világa kislány. Mindenki beosztja a saját idejét.
2/7 anonim válasza:
Az ilyen barátot én otthagynám a p.csába. Ne ossza be az idődet. Kicsi lány, ez csak rosszabb lesz! Szállj ki belőle, mert később csak rosszabb lesz! 34F
3/7 anonim válasza:
Én a barátodat egy egóista alaknak látom.Rövid az élet, olyat keres aki nem csak magára gondol.
4/7 anonim válasza:
Még egy diplomás vezérigazgató is beossza a saját idejét, nem is szólva a napszámos betanított munkásról. Az emberek manapság összeteszik a két kezüket, ha marad némi idejük szociális hálójukat élőben tovább szövögetni.
5/7 anonim válasza:
én nem az időbeosztásában látom a problémát, hanem a hozzád való hozzáállásáról... ha valaki így csinálna velem, azt egy kettő fenéken billenteném, ennél jobban érdemelsz!
6/7 A kérdező kommentje:
Sokszor ültem le gondolkozni, mit tehetnék..vagyis mit-miért csinál..latok igazságot azokban amiket leírtatok, de szeretem..Es koszonom szepen a valaszokat:)
2011. dec. 24. 18:32
7/7 anonim válasza:
1- szakíts
2- ha mégsem, tegyél úgy, mint ő! Csak lazán ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!