Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előre szólok, őrültség! Nem akarom egyedül tölteni az ünnepeket. Van itt olyan lány, aki a barátnőm lenne?
Hirtelen ötlet! 29 éves pasi vagyok, budapesti. Lassan itt a Szenteste és nagyon nem akarom egyedül tölteni. Még a végén nekiállok TV-zni, a Reszkessetek, betörők! jó film, de nem huszadjára.
Amit szeretnék: egy normális, kedves lányt, akivel lehetne hülyéskedni, meg mindent, ami két, egymást bíró ember között történhet.
Szex kivételével, mert nem szexkapcsolatot keresek.
Van bejglim, halászlé-székelykáposzta, na meg a társaságom. Normális vagyok, nem sorozatgyilkos, állítólag még humorom is van..
(légyszi, ha csak kötekedni akarsz, ne tedd!)
de aranyos vagy,Boldog Karácsonyt!
Küldök neked egy szép zenét,ami nagyon nagyon tetszik,remélem neked is fog.Kicsit szerelmes,de szép!:)
http://www.youtube.com/watch?v=9IH2ndLEOXo&feature=related
én mennék,de messze is vagyok,és párom is van :) remélem vki veled tart
29... 10 évvel fiatalabban miért nincsenek ilyen férfiak?! :) Vagy csak én nem találok? Kár, hogy 16 éves vagyok. :D Ha a Jézuska létezne, 10 évvel idősebbre kívánnám magam. Hátha akkor nekem is lenne végre normális kapcsolatom. :)
Mindenesetre fel a fejjel! Gondolj arra, hogy jövőre bepótolhatod az ideit is... :) Még így neten keresztül is kimondottan szimpatikus ember és pasi vagy, kizárt, hogy ne találnál barátnőt... :) Boldog Karácsonyt!
A halászlevet és a székelykáposztát te főzted egyébként? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!