Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasival való "alvás" otthon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasival való "alvás" otthon?

Figyelt kérdés
A pasimmal 1,5 hónapja vagyunk együtt és már felhozta hogy aludjak náluk,mert ő ahhoz van szokva hogy a barátnője ott alszik vele.Én 17 vagyok ő 23.Én még nem aludtam ott egyik pasimnál sem.A pasim sem mutatott még be otthon és még én sem őt.Náluk akarok aludni csak ciki megkérdezni a szülőktől :S Jó megtudom oldani úgyis hogy azt mondom itthon hogy a barátnőméknél alszok.De a pasimat is elakarom majd hívni hogy aludjon nálunk és ha nem engednék meg a szülők akkor az ciki lenne:S Meg a szülőktől mégis hogy kérdezzem? Itt aludhat ma este a pasim? Olyan ciki :S És ők meg hajlamosak már a szexre gondolni.Mondjuk.. lehet igazuk van mert szerintem nem bírnánk ki :D Szerintem már 17 évesen elég idős vagyok ahhoz hogy a szobámban aludjon a pasim!Nah kinek mi a véleménye erről az egészről?
2009. máj. 19. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ha nem engedi,akkor várd ki az 1 évet,hiszen 18 évesen elvileg már magadért felelsz!

Az én lányaim 15 és 18 évesek.A nagyobbnak is csak nyáron aludhat itt a barátja,hiszen úgy beszéltük meg vele.Értsd meg anyukádat!Biztosan fél,vagy mutasd be neki,hogy érezze hogy biztonságban vagy!

2009. máj. 19. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Mutasd be a szüleidnek, ő is az ő szüleinek téged. Ha már ismeritek egymás szüleit, nyugodtan mehet az együtt alvás. CSAk megkérdezed: Anyu, itt alhat este a ...? -(Semmiképp se mond, hogy a "pasim". Nem gáz.

(Az én barátom - 3 hete vagyunk együtt - már a 2. héten fent aludt nálam. És ma is itt fog. Én 19 vagyok, ő 26.)

N. 18:)

2009. máj. 19. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy városban vagytok, és nem jár külön nehézséggel, akkor tényleg jobb lenne először otthon bemutatni a pasidat!

Először csak látogasson meg párszor otthon, hogy szüleid is megismerhessék. Ha már olyan felnőtt lennél, hogy önállóan döntöd el mit csinálsz, és kit hozol fel, az más kérdés, de amíg nagyon nem ez a helyzet, minimum, hogy a szüleidnek is meg kell kedvelni a srácot, hogy beleegyezzenek, illetve hogy ne legyen nekik kellemetlen a helyzet.

Akárhogy is, de egy IDEGEN felnőtt férfival én sem aludnék szívesen egy lakásban, a sajátomban, akit még nem is ismerek!

Naná, hogy nem hiszik el, hogy nem fogtok szexelni, ők sem hülyék, ők is elkezdték valamikor, tehát felesleges volna meséket kitalálni arról, hogy "csak aludnátok", az nagyon gyerekes lenne!

2009. máj. 19. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, a szüleid mennyire engedékenyek, szerintem majd csak 18 évesen leszel elég idős ahhoz, hogy férfiakat vigyél haza. Jó lenne, ha először bemutatnád a barátodat otthon, és csak utána beszélnél a szüleiddel az együttalvásról.
2009. máj. 19. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy kérdeztem meg legelőször, hogy ott aludhatok e nála.:D (Akkor fél éve voltunk együtt.) Anyum végülis azért nem vágta rá egyből, hogy nem, mert nem kezdtem el hazudozni, hogy egyik barátnőmnél alszok és hozáfűztem, hogy akkor lesz meg.:D Azóta több mint 2éve vagyunk együtt és csak szólok, hogy ott alszok és kész.:D De 18 vagyok úgyhogy egyébként se lenne más választása. De szerencsére szüleim kijönnek a brátommal.:)
2009. máj. 19. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

az én wolt barátom 25 én meg majnem 17 woltam... sokszor wolt nálunk... apu meg anyu nagyon megszerette(mondta is h be akart wágódni náluk):D egyszer wéletlen idefele sietett mert késésben wolt... és becsúszott az árokba...:D na az wolt a cink amikor az egész utca összefutott... azt

n csak 11 után lépett le addig dumcsiztunk, utána mentünk bulizni és disco után itt aludt nálunk, ruhába elaludtunk egymáson a kanapén, anyuwal mindent meg tudok beszélni,... mondta h ruhába bármikor aludhatunk egymáson a akanapén:D ... mi tényleg csak aludtunk .... nem is próbálkozott:)

2009. máj. 19. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
63%

Na, ácsi, gyerekek... Milyen dolog az, hogy a szüleid nem szólhatnak bele abba, hogy ki aludjon a házukban? Vagy hogy te hol töltsd az éjszakát... Mert már 17 vagy...pfff

22 vagyok, amúgy. Lehet lepontozni.

2009. máj. 19. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!