Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon távol állnak tőlem a barátnőm szülei. Ez későbbiekben gondot okozhat?
3 hónap után most mutatott be a családjának a barátnőm. Kis faluban laknak és a család az kegyetlen. A szülei igazi parasztok. A családi ebédnél az apja úgy evett, mint egy disznó, az anyja is hasonlóképp. A börtönviselt bátyja egy leélt audival keresztapáskodik a faluban, az öccse meg egy szektás tetováló. A barátnőmnek semmi ilyen kirívó tulajdonsága nincs, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen a családja. 1 éjszakát voltunk ott, de a közel/távoli jövőben nem akarok odamenni. Nem mertem megmondani a barátnőmnek, hogy mi a véleményem a családjáról. Hogy kezdjek neki?
22/F
Nem feltétlen kamu ez...
Én megmondanám, hogy cica a családod gáz. Nagyon. Többet nem megyek oda, ne haragudj. És ennyi. Ha ezért dob, akkor eleve felejtős volt.
22 évesen már saját lakásod van?
Te is töltsd inkább hasznosan az időt karácsony előtt, ahelyett, hogy baromságokkal szennyezed az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!