Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan békítsem ki őket? Sztori lent bővebben.
Nem tudom,hogy segít-e, de esetleg megmondhatnád anyukádnak, hogy a barátoddal boldog vagy, viszont az hogy beleszól tönkre teszi a mindennapjaidat. Egyszerűen ne kényszerítsen anyukád olyan helyzetbe, ami miatt napi szinten kényszerülnél hazudozni neki. Kérd meg, hogy a saját életedről, főleg pedig a szerelmi életedről ne ő hozzon döntéseket, mert ezzel csak fájdalmat, és bánatot okoz a saját gyermekének, akinek inkább a boldogságát kéne elősegítenie.
Esetleg próbáld megtalálni a gyenge pontját, és azon keresztül hatni rá.
Ha liberális a családod, akkor megkérheted, hogy saját élete baklövéseit ne a te életedben próbálja helyrehozni, mert te nem ő vagy, és a barátod nem az a fiú, akivel neki nem kellett volna újrakezdenie.
Szia!
A helyzetedre két lépés van. Amikor egy személy el akar nyomni egy másik személyt, akkor két dolgot lehet vele csinálni:
1) megszakítod a kapcsolatot
Ez ugye anyukáddal elég nehéz. Nem tudom, mennyire függ a helyzeted tőle, de ha nem vagy dolgozó korú, akkor ez elég nehéz. Meg nem túl személyes.
2) kék az ég, zöld a fű
Azokról a témákról, amikben el akar nyomni, csak felszínesen beszélsz vele. Amit mond, arra azt mondod, hogy értem, de nem vitázol vele. Elmondja, és kész. És csak mosolyogsz, és felszínesen beszélsz vele.
Sajnos nincs más út. Erről van egy jó weboldal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!