Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak ugy rá lehet kapcsolódni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak ugy rá lehet kapcsolódni valakinek a gépére hogy utánanyomozzanak vagy ahhoz hozá kell h férjenek a géphez "személyesen"?

Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 15:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
ismereteim szerint igen de azsem kizárt hogy távolról feltörte a tűz falad aztán útána tette fel szval távol-rol is lehet de az első megoldás egyszerűbb!!!
2011. dec. 23. 20:15
 12/26 A kérdező kommentje:
értem! hát olyat nm fogadok el semmiképp
2011. dec. 23. 20:16
 13/26 anonim ***** válasza:
Ha nagyon félsz az illetéktelen behatolástól akkor javaslom válts Linuxra (ott sem lehetetlen a behatolás). Ingyen van, a Windowsnál sokkal jobb, vírus nincs rá (tudomásom szerint) és az eltérő fájlrendszer miatt a Windowsra írt vírusok nem tudnak települni. Nincs olyan ismerősöm, aki rosszat mondott volna a Linuxról (ubuntu op. rendszer). Amelyik haverom leült a gépemhez, az elkérte a telepítőjét.
2011. dec. 23. 20:23
 14/26 kovpet ***** válasza:

Ez itt off, de egy vírus (illetve akármilyen kód) lefutásának semmi köze a fájlrendszerhez :)

Kérdező: normális biztonsági szint mellett nem tud.

Ha nem bízol a rendszeredben, akkor reinstall.

2011. dec. 23. 21:47
 15/26 anonim ***** válasza:

Tényleg nincs köze???

Akkor a Windows miért csak NTFS illetve Fat fájlrendszerben működik???

2011. dec. 23. 22:25
 16/26 kovpet ***** válasza:

Nincs összefüggés :)

De ez itt tényleg offtopic :)

2011. dec. 23. 23:05
 17/26 A kérdező kommentje:
légyszives inkább nekem segítsetek:)köszi
2011. dec. 24. 09:28
 18/26 kovpet ***** válasza:

Kérdező: neked is megírtam a véleményem.

Mást nem tudok tenni :)

2011. dec. 24. 09:57
 19/26 A kérdező kommentje:
okés köszönöm mindenesetre!Esetleg létezik olyan program amivel ellenőrizni tudom a gépemet hogy van e rajta valami?
2011. dec. 24. 14:20
 20/26 kovpet ***** válasza:

Igen, létezik. Úgy hívják, hogy nulláról újrainstallált oprendszer.

A Linux is jó ötlet, csak azért az más, mint amit gondolom megszoktál. Sok előnye és sok hátránya van. Nem 1-2 óra megtanulni. IMHO megéri, de én elfogult vagyok :)

Két kattintással ezt nem oldod meg tutira.

Ha nem kell tutira, akkor windows esetén a sysinternals-os cuccok javasoltak, Linux esetén rkhunter és társai.

2011. dec. 24. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!