Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon tetszik egy fiú/ lány és már össze is jöttetek, akkor mennyi idő múlva alakul ki a szerelem?
Nekem kicsit furcsa volt a kérdésed, soha nem jöttem még össze úgy senkivel,hogy nem voltam szerelmes. Így garantálni tudtam valamennyire a tartósabb kapcsolatot. Mostani barátommal lassan 2 éve együtt vagyunk :)
Ha rólad van szó a kérdésedben szerintem gondold át, hogy tényleg belé tudnál szeretni vagy csak hirtelen fellángolás, mert kedves stb.,nehogy veszélybe sodord a (gondolom) barátságot.
Utolsó válaszadónak: Hidd el, van hogy először csak vonzódás alakul ki, és ahogy találkozgattok, ismerkedtek egymással, úgy lángol fel a szerelem is. Ne úgy képzeld el, hogy fogok egy fiút, járni kezdek vele, aztán hátha beleszeretek, és ne is úgy, hogy barátságból szerelem.
A jelenlegi párommal fokozatosan alakult ki minden, először a vonzalom, azt éreztük, hogy egyre többet szeretnénk együtt lenni, egyre többet találkoztunk és beszélgettünk. Aztán ez fokozatosan mélyült, egy alkalommal megcsókolt, és ahhoz a naphoz kötjük a kapcsolatunk kezdetét. De még egy hónap telt el, mire mindketten tiszta szívvel kimondtuk, hogy szerelmesek vagyunk egymásba. És ez másfél éve tart ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!