Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ne cseteljek többet vele?

Figyelt kérdés
A volt barátnőmmel amikor szakítottunk a csetelést tovább folytattuk, mert mind a ketten megértettük egymást. Mindig ő ír rám de a szia micsi után várja hogy mind én írjak témákat miröl beszéljünk. Ő csak smiley jeleket küld, néhány szót de arra is kell várni. Szal ha én írnák rá azt hinném hogy únja, de ő írogat. Én is szeretek vele csetelni de így már kezdem únni.
2009. máj. 19. 14:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mikor mar nem ir egyikotok de semmit kerdezd meg hogy nem-e tud alami jo temat amirol dumcsizhatnatok...
2009. máj. 19. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem meg hagyjátok egymást, nekem herótom van ezektől a ,,mizu?" meg ,,téma?" stílusú beszélgetésektől.
2009. máj. 19. 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érzed, hogy mára már képtelen vagyok értelmes dolgokról hosszasan elbeszélgetni egymással, és inkább érzed erőltetettnek a kettőtök kommunikációját mint természetesnek akkor ezt éreztesd vele. Már voltam ilyen helyzetben amikor tetszett egy srác és egy idő után nem tudtunk miről beszélgetni egymással msn-en. Így Ő már nem írt nekem, hanem én írtam. De sajnos nem tudtunk egyről a kettőre jutni én is csak smiley-kat tudtam írni meg 1-2 szót Ő pedig szintén ... De szakítás után is voltam már ilyen helyzetben. Ami nem megy már, azt nem szabad erőltetni. Talán jobb lenne ha ezt személyesen is kimondanátok a félreértések elkerülése miatt is. Letisztázhatnád vele, hogy mégis miért ír rád, miért kezdeményez feléd? Sokkal előrébb jutnál ha ezeket tudnád. :)

Sok sikert! :)

2009. máj. 19. 14:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
*képtelenek vagytok. bocsi :$
2009. máj. 19. 14:45
 5/7 A kérdező kommentje:
én se szeretem, de eddig oan jókat szoktunk beszélgetni.
2009. máj. 19. 14:49
 6/7 anonim ***** válasza:
kifogytatok a témákból... gyakori eset. szerintem egy ideig ne cseteljetek, és akkor pár nap/hét múlva lesz miről beszélni... Ha nincs mit mondanotok egymásnak, akkor nem kell csetelnetek. A csaj valószínűleg barátkozni próbál, vagy még szeret.
2009. máj. 19. 15:16
 7/7 A kérdező kommentje:
kb fél éve szakítottunk...ha még szeretne nem szolt volna?
2009. máj. 19. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!