Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire vagytok féltékenyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok féltékenyek és ez miben nyilvánul meg?

Figyelt kérdés

Kutakodtok utána: telfon, msn beszélgetések, nyomozások, barátoktól érdeklődtök, hogy mit csinál, amikor ti épp nem látjátok VAGY teljesen megbíztok benne?

Tudom, hogy a bizalom az alapja mindennek, de szerintetek mennyi fér bele az egészséges kategóriába?

2009. máj. 19. 14:24
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Ha nincs rá semmi ok, akkor feleslegesek az ilyen dolgok! Ha meg akar csalni, akkor úgy is meg fogja tenni, szerintem!

Ha pedig gyanúba keveredett, onnantól már nincs egészséges féltékenység, mert addig kutakodsz, amíg biztos nem vagy magadban!

2009. máj. 19. 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

hiába féltékenykedek ha meg akar csalni ugyis meg fog ...

ha meg nincs okom rá akkor nem csinálom!

ha meg valami gyanus akkor azt észreveszem rajta és rákérddezek!

2009. máj. 19. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
nekem akármit mondhat soxor nem hiszem el.Az összes jelszavát tudom..felhívom találomra hol van mit csinál és kivel van.Nem mehet bulizni(nem is akar hála isten) az unokatesója(lány)nem aludhat nála:D,múltkor a nővérét maszírozta és majdnem elkapott a harci ideg:D,lányokkal nem barátkozhat,főként ha jól is néz ki,nyomozgatok minden kis apró részlet után hogy igazat mondott e,mert ha kis dolgokba hazudik akkor nagyobba is fog,de úgy érzem megbízhatok benne.:)Napokba csinált olyat h mondta elmegy dolgozni,de nem jelent meg a munkahelyén(kinyomoztam)de váltig állította h dolgozott,aztán a végére bevallotta h tényleg nem volt bent,és odaadta a meglepit amin egész nap csinált nekem a haverjaival:D
2009. máj. 19. 14:31
 4/8 A kérdező kommentje:

Az utolsónak! Azért ez már tényleg durva... :)

Amúgy nem baj, ha elmegy havonta mondjuk kétszer a haverokkal bulizni?

2009. máj. 19. 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

Én az exére vagyok féltékeny. Ezért nem szeretem ha nélkülem van egy bulliban, sosem lehet tudni épp kivel kerül össze( tudom h nem csalna meg, de mégis féltékeny vagyok)

persze kell a szabadság a fiúknak, de nehéz elengedni :S

Amúgy mindenben kutakodok, ha lenne rá alkalom( már volt régen) akkor az msnbeszélgetéseit is elolvasnám szórol szóra... mondjuk igazság szerint azzal csak magamat idegesiteném ha megtudnék dolgokat, amik fájnának..

2009. máj. 19. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:
68%

Mi nem élünk együtt, ezért nem tudok a gépén, vagy telefonján nyomozni... Én myvipen szoktam nézegetni, milyen kommentárokat írogat más csajoknak.:D egyszer így már le is bukott az egyik pasim, és dobtam is miatta... Ha lenne lehetőségem rá, és nem buknék le, akkor még a szgépén nyomoznék, az biztos.:D Mobilján nem. Max, mikor ott ül mellettem, akkor elolvasgatom az smseit, és ha nem engedi, h elolvassam, akkor ott vmi baj van.:D Én a barátoktól, haveroktól nem érdeklődök, mert úgyis mondják, ha lenne okom féltékenykedni.

Szerintem az egészséges féltékenységbe nem fér bele az smsolvasgatás titokban, v egyáltalán a kutakodás már nem fér bele.:D De kevés egészséges féltékenységggel rendelkező ember van.

2009. máj. 19. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, ha megcsal, akkor nem szeretett igazán, és akkor legalább ő ébresztett rá erre. De amúgy én úgy vagyok féltékeny, ha az vagyok, hogy pl tudom, hogy egy csaj rá van kattanva, akkor idegesít, de a barátom sose ad okot az igazi féltékenykedésre. Az sms-eit pedig, ha van rá alkalmam, titokban ok nélkül is megnézném, puszta kíváncsiságból.
2009. máj. 19. 15:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon féltékeny vagyok, de csak azért mert nagyon szeretem a barátom. Sőt inkább úgy fogalmaznék hogy féltem. De teljesen megbízok benne. Nem kutakodok a telefonjába, a számítógépén, nem zavar ha elmegy a haverjaival sörözni. De ha meglátom h ráindul egy csaj, akkor annak jajj:D
2009. máj. 19. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!