Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő hiányzik, vagy csak az együtt töltött idő? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A párom másfél év után szakitott velem, mert elbizontyalanodtam egy ideje az érzéseimben(szerettem, de valami mégis más lett), és azt mondta ez neki sok volt, és rájött, hogy már nem szerelmes belém. Hétvégén még semmi baja nem volt, nem is elmítette, hogy így érez. Szerintem akkor még nem érezte ezt. Nagyon nehéz nekem elképzelni, és feldolgozni, ugyanis annyira szerettük egymást, egymás mindenei voltunk. Kérdeztem, hogy lehet, hogy 2 hónap múlva megbánod? Aztmondta semmi sem lehetetlen de jelenleg így érzi jónak. Rengeteget sírok miatta, de mivel ugye bennem volt az a bizonytalanság, mowt is bennem van a kérdés, hogy honnan tudhatom, hogy ő maga hiányzik-e, vagy csak az együtt töltött idő? Lehet, hogy egy társaságban szilveszterezünk, és már most azon agyalok, hogy mit vegyek fel, hogy jól nézzek ki, hogy tetsszek neki.2011. dec. 22. 12:03
1/4 anonim válasza:
honnan tudjuk, hogy NEKED mi hiányzik ?
2/4 A kérdező kommentje:
Csak véleményeket kértem.
2011. dec. 22. 12:17
3/4 anonim válasza:
Gondolom, ha tetszeni akarsz neki, akkor ő.
Nekem is van olyan exem, akiről azt hittem hiányzik, de Isten óvjon, hogy találkozzak vele.
Aztán rájöttem, hogy csak az együtt töltött szép percek hiányoznak.
4/4 anonim válasza:
van egy lány akire néha még most is szívesen gondolok, de csak arra aki akkor volt, mikor izzott a szerelem közöttünk, mikor egymásért éltünk, de annak vége, és számomra egy idegen lány lett csupán, akit már nem ismerek... hagyd elmenni magadban is, van akinél sokáig tart, de nem hiszem hogy lenne értelme újra kezdened valaha is vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!