Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátoddal/barátnőddel töltöd a szilvesztert?
Figyelt kérdés
Olyanokra vagyok kiváncsi,akik járnak vkivel.. a félreértések miatt írom:)2011. dec. 22. 00:55
1/15 anonim válasza:
Fogalmazzuk úgy, hogy inkább a barátnőmben...
2/15 A kérdező kommentje:
lényegtelen ,hogy benne vagy rajta vagy vele.. csak ő is ott lesz? ha igen akkor oké:D
2011. dec. 22. 01:00
3/15 BeerHunter válasza:
Remélem, bár még nem tudom ki az :D
4/15 anonim válasza:
Persze, hogy ott lesz. Vagyis inkább úgy mondom, hogy én leszek ott ahol ő is, mert ő választja meg a helyet, nekem mindegy. Én a szobámban is ellenék ha ott lenne velem.
(első)
5/15 anonim válasza:
igen=) körbejárjuk a családokat és utána még képlékeny,h megengedik-e az együtt alvást,majdnem 11hónap után=)
16/L
6/15 anonim válasza:
Nem, mert nincsen, és kétlem h addigra lesz.
7/15 anonim válasza:
Jah , későn olvastam h. olyanokra vagy kíváncsi akik járnak vkivel. Mindegy:D
8/15 anonim válasza:
képlékeny ?
ha még magyarul sem tudsz talán inkább nyelvtanórára kéne bejárni, nem pedig dugni.
10/15 anonim válasza:
Mindenképpen a barátommal leszek szilveszterkor. Lehet,hogy nem megyünk bulizni és otthon leszünk, de a lényeg, hogy együtt! :-) 21/L és 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!