Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszamegy a régi szerelméhez? Mit tudnék tenni?
Féléve van barátnőm, nagyon szerelmes vagyok belé. Ezt tudja is, és álítása szerint ő is belém.
De nemtudom mit gondoljak az Ő és a régi exe közötti dologról.
Igazából valami szerelmi fellángolás szexkapcsolat volt köztük lassan egy éve.
Ugyan mindig mondja, hogy nem menne vissza hozzá, meg nem kell neki, de az a bökkenő, hogy nem bízok benne. Ennek oka is van. Sms ei között találtam egy olyat, hogy azt írta ennek a srácnak, hogy ha nem lennék én (mint mostani pasija) akkor visszamenne hozzá.
("...most van barátom, szeretem, nem csalom meg, és remélem még sokáig így lesz ez, ha Krisztián nem volna akkor lehetne köztünk valami Janim <3")
Jó nem erkölcsös más telefonjába belenézni, de ő is mindig turkál, és lecsekkolja az enyémet hogy kivel mit sms eztem meg telefonáltam...szoval 1:1
Most akkor mivan köztük?! Félek nagyon, hogy hiába mutatja hogy engem szeret, de visszahúz a szíve a másik sráchoz.
Elmodnása szerint ezze a srácca (me beszéltünk már róla, mint ex téma), nagyon jó volt a sex.
Nos látom, és érzem, hogy velem nem élvezi, vagy rosszul csinálom, vagy egyszerűen nem elég nagy a ....., vagy egyéb oka van.
Csajok, vagy tapsztalt csajozos srácok, akkor most ez mi?
Nem akarok egy oylan kapcsolatot, ahol mindig azon parázok hogy megcsal-e vajon, éshogy mikor közli hogy vége...:'(
nagyon felkavart ez most, kár volt belenéznem, de a "bizalom alapja az ellenőrzés" és ezekalapján akkor ennyire bízhatok benne....
22/F
20/L
és távkapcsolat!
Beszélgess el vele ..Komolyan.
Ha nem bízol benne akkor hogyan gondolod a jövöt???
Beszélgettem régebben vele elég sokat erről a srácról....
HOgy mi van köztük meg mi nincs....mindig aztmodnta nem menne vissza hozzá, nemkéne neki, nemjönne össze vele többet soha!....
szerintem feleslegesen aggódsz! azt írta, hogy NEM CSALNA MEG NEM JÖNNE VELE ÖSSZE!!
akkor meg? ez a tökéletes út ahhoz, hogy elüldözd magad mellől! így ki fog ábrándulni belőled, ha mindig csak azon parázol, hogy más kell neki, visszamegy a régihez. mert ki akar egy olyan pasit magának aki mindig csak sír-rí? légy férfi és élvezd, hogy a barátnőddel lehetsz! ha elhagy elhagy nem tudod megakadályozni! de ezen előre parázni fölösleges, mert ezzel csak tényleg azt éred el, hogy megteszi! 24/L
igen, ezt érzem ,hogy felemészt legalábbis engem a sok aggódás miatta..:S
valahogy el kellene lazuljak, de az a baj, hogy soha senki iránt még nem érzetem ekkora szerelmet mint iránta...
szóval megkéne tanulnom palástolni az érzelmeimet?!...
meglesz, lazábban fogom venni, elhagy elhagy, igazad van akkor meg se érdemelt, legyen csak boldog ezze a régi szerelmével...annyit ugysem fog érte megtenni mint amit már én megtettem, és ahogyan bánok vele. (azért nemvagyok papucs, de sokmindent megcsinálok miatta, mégsem tart igazán Férfinek...:S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!