Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret engem, vagy csak mondja?
Barátommal 2 hónapja vagyunk együtt. Már régota ismertük egymást de mégcsak 2 hónapja járunk...
Mostanába eléggé "elhidegült" tőlem, vagy nem tudom...?
Sajnos nem találkozunk sokat, mert nagy a távolság.
De az a baj hogy szinte nem is foglalkozik velem, felhiv 3-4 naponta és akkor mongya hogy szeret engem, meg hogy kellek neki, és utána nem keres engem egy hétig:D
Facebook-on se ir rám, nem is hiv, de még egy sms-t se küld:S Én szoktam neki sms-t küldeni de nem tud vissza irni rá mert azt mondja hogy nem jó a telója...
Nagyon keveset foglalkozik velem:S Nem szeret???
Az előző két kommentelő okosakat írt és egyetértek velük.
Szerintem beszélj vele SZEMÉLYESEN, mondd meg neki, mi bánt.
Ha nem fog változni a dolog, akkor muszáj lesz feladnod, mert ez így nem kapcsolat.
Okos lány vagy, hogy mindent észreveszel, így biztosan akad majd jobb pasi is, aki megérdemel téged. Lehet, hogy ugyanígy ismered őt, csak még nem jöttél rá, hogy ki az.
18/L
Gondoltam hogy van neki 3.
Igen már montam neki hogy szeretném ha többet foglalkozna velem, de ő eltereli a szót:(
Biztosan nem szeret engem...De hát akkor ennyi.
Majd lesz másik...
Köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!