Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon felek es nem tudom mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon felek es nem tudom mit tegyek. Segitenetek kerlek?

Figyelt kérdés
Az iskolaban nagyon sok szurkalst kapok a vallasom miatt es hogy tul "jo" vagyok,mert nem iszok,nem drogozok,nem cigizek es nem maszok ra mas fiukra.Nem tudom hogyan reagaljam le az ilyen helyzeteket es mit csinaljak ilyen helyzetekben.Kerlek segitsetek!
2011. dec. 21. 13:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Légy hű önmagadhoz ez a lényeg,és próbáld elereszteni a sértéseket a füled mellett.Aki kilóg a sorból,mindig piszkálják,Jézust is ezért feszítették meg,de ő akkor is hű maradt önmagához.
2011. dec. 21. 13:05
 2/10 Hanariko ***** válasza:
ahhoz hogy valaki ne drogozzon, ne cigizzen, ne piáljon és ne másszon rá fiúkra, nem kell vallásosnak lenni (lásd pl én)amúgy nem kell velük törődni (tudom, tényleg tudom hogy nehéz) de miért tartozik egyáltalán másra hogy mi a te vallásod? magánügy.. meg a többi, pia, cigi cucc is... sztm ne törődj velük...
2011. dec. 21. 13:06
 3/10 anonim ***** válasza:

ha cigizni hívnak menj el velük..max nem szívod tüdőre és nincs gond, fogat mosol vagy rágózol és ennyi...

nem fogsz rászokni..

drogozni ne drogozz mert az kinyír...

inni igyál..megiszol 1-2 sört belefér...

vagy 1-2 felest, nem azt mondom h idd csontra magad, mert az nem túl jó...

a fiúkhoz úgy viszonyulj, hogy ne mássz rá, de ha tetszel valakinek (és ő is tetszik neked) és elhív randira, akk menj el vele :D

ne légy túl jó, mert az se jó, de rossz se légy... az arany középút a legjobb szerintem...

2011. dec. 21. 13:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon kosznom a batoritast es az utolso valaszolonak:Hat en ezt igy teszem es szerintem az arany kozeputon vagyok,csak ok ismerik az egyhaunkat es hogy hova tartozom es ezert piszkalnak es nagyon rosszul esik.. :)
2011. dec. 21. 13:45
 5/10 anonim ***** válasza:

#3-ra ne hallgass semmiképpen sem!!!

Légy önmagad, hidd el, a te utad hosszú távon jobb, mint az övéké. Te erős vagy van jellemed, mert nem sodródsz a tömeggel, ennek ez az ára, de nem kell föladnod magad emiatt.

Mellesleg 18 alatt a cigi, alkohol illegális, a drog mindig, az eszetlen fiúzás meg kiéget.

Keresd inkább a magadfajta társaságát, vagy azokét, akik ezeket szolidabban csinálják.

2011. dec. 21. 14:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, hogy milyen vallású vagy!??
2011. dec. 21. 14:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Számít? Nem hinném.

Egy kihalóban lévő értékrendet képvisel, gratulálok neki érte, tudom, hogy nehéz dolga van, én is ilyen voltam, de mondjuk én 15 éve...

Hidd el felsőoktatásban már jobb lesz, ott bár válogatottam közösségben leszel.

2011. dec. 21. 14:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem számít, csak kíváncsi vagyok mert lehet hogy nem itt kellene segítséget kérnie
2011. dec. 21. 14:33
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a tobbieknek is...amugy meg baptista :)
2011. dec. 21. 14:49
 10/10 Hanariko ***** válasza:
sztm se hallgass arra aki azt tanácoslta h szívj el velük egy két cigit max ne tüdőzd le meg stb... mekkora hülyeség...nem azzal van sztm hogy letüdőzi-e vagy sem, hanem az egész elvvel, hogy ő nem cigizik, akkor nem. pont.
2011. dec. 21. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!