Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon felek es nem tudom mit tegyek. Segitenetek kerlek?
ha cigizni hívnak menj el velük..max nem szívod tüdőre és nincs gond, fogat mosol vagy rágózol és ennyi...
nem fogsz rászokni..
drogozni ne drogozz mert az kinyír...
inni igyál..megiszol 1-2 sört belefér...
vagy 1-2 felest, nem azt mondom h idd csontra magad, mert az nem túl jó...
a fiúkhoz úgy viszonyulj, hogy ne mássz rá, de ha tetszel valakinek (és ő is tetszik neked) és elhív randira, akk menj el vele :D
ne légy túl jó, mert az se jó, de rossz se légy... az arany középút a legjobb szerintem...
#3-ra ne hallgass semmiképpen sem!!!
Légy önmagad, hidd el, a te utad hosszú távon jobb, mint az övéké. Te erős vagy van jellemed, mert nem sodródsz a tömeggel, ennek ez az ára, de nem kell föladnod magad emiatt.
Mellesleg 18 alatt a cigi, alkohol illegális, a drog mindig, az eszetlen fiúzás meg kiéget.
Keresd inkább a magadfajta társaságát, vagy azokét, akik ezeket szolidabban csinálják.
Számít? Nem hinném.
Egy kihalóban lévő értékrendet képvisel, gratulálok neki érte, tudom, hogy nehéz dolga van, én is ilyen voltam, de mondjuk én 15 éve...
Hidd el felsőoktatásban már jobb lesz, ott bár válogatottam közösségben leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!