Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti honnan számítjátok az együttjárást?
Az első csóktól? vagy megbeszélitek, hogy oké akkor most járunk?
Nektek volt már olyan hogy végülis jártatok,de nem mondtátok ki, szóval jártatok de egyikőtök sem kérdezte meg a másiktól hogy akkor most jártok-e?
Onnantól, hogy kiírjátok Facebookra :D
Amúgy ezt én sem értettem sosem.
első csók. sztem hülyeség megbeszélni hogy na akkor most járunk... az milyen már, áltsuliba még elmegy...
ez valami állapot hogy járnak? akkor kikell tenni a foglalt táblát? vagy mi... ez nem olyan hogy elhatározzuk hogy na akkor most járunk és akkor veszekedhetünk meg féltékenykedhetünk meg ilyenek... akinél igy megy az nagyon gáz...
vagy kialakul valami vagy nem. ha kialakult és ennek kapcsán csókba torkollott a randi, onnantól nincs kérdés. és egyik félnek sem kell tudtára hozni hogy "figyi mi most járunk ugyebár akkor ne ismerkedj mással úgy..." ... ez gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!