Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most mire véljem?

Figyelt kérdés
Van 1 osztálytársam, aki eddig végig szerelmes volt belém, most megtudta h én is belé, erre közölte, hogy neki nem kellek, csak meg akar dugni, amugy meg nem érdeklem, és másba szerelmes, akivel úgyse fog összejönni. De azért valamikor bunkó velem, valamikor meg nyomul, fogdos, meg úgy bámul, hogy majd kiesik a szeme stb...A barátnőm anyukája azt mondta, h szte fél, de hát nemértem. 13 évesen h akarna meg*szni. Most akkor mivan?
2011. dec. 20. 20:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen nem hiszem hogy olyan hülye hogy tényleg megdugna de ki tudja...szerintem csak a pofája rohadt nagy.Hagyd a francba vagy küld el melegebb éghajlatra.Az ilyen görények nem érnek annyit hogy velük foglalkozz.
2011. dec. 20. 20:22
 2/2 anonim ***** válasza:
ezt félre érted ember
2011. dec. 20. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!