Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez az érzés a kapcsolatokban? (hosszú, de remélem elolvassátok).
Amúgy, ha nem jó érzés megölelni a barátod/nőd és elkezdesz sírni mert ránézel, akkor az ott több, mint "elmúlt a szerelem", szerintem. Én 9 éve vagyok együtt a párommal, nem azt mondom, hogy lángoló nagy szerelem van köztünk, de egyszer nem volt olyan bennem, hogy nem akartam a közelségét, az ölelését, vagy sírtam csak mert ránéztem és semmi más nem volt a háttérben.
Szerintem ez nem természetes.
27/n
Nekem 2 és fél év után jöttek elő ezek az érzések más fél éve tart és úgy érzem hogy megőrülök, nem tudom hogy mi ez az érzés, nem tudom hogy szeretem-e semmit nem tudok....
Talán tényleg minden kapcsolatban ez történik???
Ilyen velem is szokott lenni. Egyik napról a másikra jön, és múlik is el. Hangulatváltozás. Azt hiszed megszoktad már a párod, nem mutathat újat és utána ismét tesz valamit amivel újra meghódít. Ez normális érzés nem kell tőle megijedni!
Ilyenkor tedd fel mindig magadnak a kérdést, hogy el tudnád e képzelni nélküle a minden napjaidat? Ha nem, akkor szereted még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!