Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszerettem egy 23 éves srácot. Nagyon gáz?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok,1hónapja ugy érzem,hogy megszerettem 1 23éves fiútS:S:S nem merem mondani senkinek mert kiröhögnének:( rendes fiú azt mondták én is tetszem neki... lehetne valami sztetek??? mit csináljak?
2009. máj. 18. 18:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
es miert rohognenek ki?es miert izgat teged, hogy mas mit gondol?ha neked tettszik es te is neki akkor szerintem megprobalhatjatok.
2009. máj. 18. 18:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Figyelj.. szerintem semmi gond ezzel. Szerinted a 13 - 25 párosítás jobb? :-) Mert én ilyen kérdést is láttam már...
2009. máj. 18. 18:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért röhögnének ki? A szerelem nem ismer se kort, se távolságot. Szerintem.

Úgy vélem, hogy egészen nyugodtan lehetne valami. Szerintem beszélgess a sráccal minél többet, randizzatok! : )

2009. máj. 18. 18:47
 4/11 anonim ***** válasza:
én is 16 éves voltam, amikor összejöttem 1 23éves pasival aki a környék egyik legmenőbb sráca volt és nem hittem sohasem hogy rámnézne egyáltalán ... de csoda törént és másfél év együtt vagyunk ugyhogy ne aggódj mindent bele,vannak dolgok amiben ő tapasztaltabb és segítséget is nyújt, vannak amiben nem egyre gondolunk és eltér a vélemény de azt megbeszéljük igaz anyáék először nem hagyták h együtt aludjunk stb de mostanra minden oké.és látod 7év korkülönbséggel is lehet szerelem ... sok sikert:)
2009. máj. 18. 18:48
 5/11 anonim ***** válasza:

igen, ha tetszel neki akkor főleg :) 23 éves az nem olyan idős ám, főleg hogy két év múlva nagykorú leszel, csak 7 év van köztetek, igaz én már 23 éves vagyok, de a párom, (ő a pasi) 32 lesz a nyáron, szal 9 év van köztünk majdnem :) amikor én 16 voltam ő 25, de volt 16 évesen egy 26 éves török pasim, ő már 33 éves :)

de én járnék 40 évessel is, vagy 45 tel, ha jól tartja magát és jófej.

fiatal korban nagyobbnak tünnek ezek a korkülönbségek, mert ilyenkor még, főleg a fiúk nagyon éretéenek, ők később érő tipusuak. figyelj ha egy nő az idősebb és ráadásul 20-30 évvel, manapság már azon sem lepődik meg senki, bár azok a nagy különbségek nem 10 meg 15 éveseknél vannak, hanem inkább 30 és 60 évesek között :) a szerelemben mnident szabad, csak a pedofília meg a fajtalakodás nem, meg hát szerelmes lehet valaki szex nélkül is kezdetben nem de?

2009. máj. 18. 18:57
 6/11 anonim ***** válasza:
előző előtti vagyok : dede sex nélkül is lehet love
2009. máj. 18. 18:59
 7/11 anonim ***** válasza:
23 éves voltam, amikor összejöttem egy 16 éves lánnyal. Neki első igazi szerelem, nekem nem az első igazi szerelem, de szerelmes voltam. Sajnos az idő múlásával a lány egyre inkább úgy érezte, hogy ő még nem élte ki magát igazán, így aztán egy kis huzavona, se veled-se nélküled állapot után végleg szakítottunk. De az a pár év szép volt én nagyon jó volt. Ha másért nem, azért megérte.
2009. máj. 18. 19:03
 8/11 anonim ***** válasza:
aranyom:) szerintem nem gáz:) én is 16 éves korom óta vagyok együtt egy 25 éves sráccal.
2009. máj. 18. 19:21
 9/11 anonim ***** válasza:
én egyszer egy 27 éves pasiba zugtam bele, akkor voltam 15-16...de szerencsére elfelejtettem:) sztem a te eseted nem gáz:);)
2009. máj. 18. 20:18
 10/11 anonim válasza:

sya sz.tem egyáltalán nem gáz h beleszerettél egy 23 éves pasiba én is 16 vok és van egy 23éves barátom május 16-án voltunk fél évesek mindennél jobban szeretem és csak 7végén láthatom vagy 2 hetente de a szerelem mindent legyőz

pux sok sikert

2009. máj. 18. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!