Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen elcseszte a kedvem, hogy a barátom és az előző barátnője ismerősök lettek facebook-on. Mit tegyek, hogy ne érezzem magam ennyire rosszul emiatt?
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 12:37
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Végre valaki, aki nem ítél egy csípőből. :)
2011. dec. 19. 14:29
12/18 anonim válasza:
Nem vagyok anti fészes de ienen kiakadni. Páromnak is ismerose az axe nekem is. És egyikunk sem gorcsol meg aggodalmaskodik ezen. Mert bízunk egymásban
13/18 anonim válasza:
ok, örülök, h téged még nem csaptak be, és nem voltak kavargatások, meg flörtölések a közösségi oldalakon.. de nekem van ilyen tapasztalatom ( exem miatt ), ezért gondolom igy, ahogy gondolom..
14/18 anonim válasza:
Voltam már én is ien helyzetben exemmel, de a mostani párommal 2 éve vagyunk egyutt és megbízok benne mert nem adott rá okot h ne.
15/18 anonim válasza:
Megértelek abszolút.
Nekem a vőlegényem az egyetlen férfi az életemben, és már csak emiatt is érthető módon nem szívesen gondolok az exére, akivel ráadásul 6 évig volt együtt...Mi is fent vagyunk facebook-on, ő is, és már megfordult a fejemben, hogy ha ismerősök lennének, biztos lenne pár nyugtalan percem emiatt. Pedig nem vagyok féltékeny, mármint tudom, hogy engem szeret, nincsenek kételyeim, de akkor is rossz érzéseket keltene bennem, ez van.
Próbáld meg lazán kezelni a dolgot, hisz ez végül is természetes,ha nem haragban váltak el, miért is ne lehetnének ismerősök egy ilyen oldalon? :)
23/N
16/18 anonim válasza:
Én teljesen megértelek, lehet rám azt mondani hogy féltékeny vagyok, de én nem érzem annak. A párom is úgy van vele, hogy minek jelöljön vissza, ha úgyse beszél már vele, sőt nem is érdekli. Ha nagyon bánt téged, akkor beszéld meg a barátoddal, biztos megfog érteni. :)
17/18 anonim válasza:
Én is megértelek.Bár mi már úgy jöttünk össze,h smerősei voltak az exek.De ne aggódj.Nem akart ő rosszat,de ha belegondolsz,ha nem igazolja vissza abból még előbb lehetne beszélgetés,mert a csaj ráírna,h:miért nem igazolsz vissza?:S...
18/18 anonim válasza:
És ki jelölte be a másikat? Egyébként én sem gondolom h aggódni kellene ilyen miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!