Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem online?
nem online-->offline ;)
Most próbál elfelejteni. Megszakít veled minden kapcsolatot, v nem tom... :(
Én is letiltottam az exem msn-ről.És FB chatre se megyek fel miatta.
Őszintén szólva nem akarok vele beszélni,nem akarok bájologni vele a történtek után,és nálatok is ez állhat fent.
Ha megszakad egy kapcsolat, akkor szerintem is az a legjobb, ha soha többet nem beszélnek egymással a felek.
Tudom, hogy van ez a maradjunk barátok szöveg, ami egy hatalmas kamu, az emberek maguknak is hazudnak ezzel kapcsolatban.
Fel kell vállalni, hogy már nem vagyunk együtt, nem szabad hitegetni a másikat, mert a "maradjunk barátok" szöveget az egyik fél mindenképpen így értelmezi.
A pasid tiszta lapokkal játszik, igaza van.
Változtam miatta egy csomót,ő sokat hazudott,és azt mondta,hogy nem érzi jól magát velem,mindezt Facebookon!Én csak elvigyorodtam,és magamban gondoltam,hogy oké,nem fogsz itt velem szórakozni.Annyit írtam neki,hogy mindent megtettem érte,és kijelölöm kapcsolatből.Ő meg visszaírta,hogy okés,meghogy tudja,hogy mindent megtettem érte.Írtam neki,hogy jó éjt,mire ő is ezt kívánta.
Nem mondanám,hogy harag.Vicces volt belegondolni,hogy hülyét csinált belőlem,és hogy ennyi mindent soha senki nem fog érte megtenni.
De szerencsére nem hiányzik.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!