Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem online?

Figyelt kérdés
Szakitottam a pasimmal egy hete, laza kapcsolat volt. Azóta se msnre se facebook chatre nem jön fel, pedig tudom hogy otthon van és netezik...sosem akaszkodtam rá, nem zaklattam, akkor most vajon miért csinálja ezt? Lécci normális válaszokat írjatok.... annyit még hozzá tennék, hogy miatta szakítottunk, mert nem szánt rám elég időt...
2011. dec. 18. 20:27
 1/9 anonim ***** válasza:
letiltott, ilyen egyszerű
2011. dec. 18. 20:29
 2/9 Randy Orton ***** válasza:
0%
Terhesvagy
 3/9 anonim ***** válasza:
azért csinálja mert el akar felejteni
 4/9 anonim ***** válasza:

nem online-->offline ;)

Most próbál elfelejteni. Megszakít veled minden kapcsolatot, v nem tom... :(

2011. dec. 18. 20:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Soha nem kerestem az exeimet, egyszer tettem kivételt, az a lány mai napig jó barátom. Egyedül ő adott számomra is elfogadható okot a szakításra.
2011. dec. 18. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is letiltottam az exem msn-ről.És FB chatre se megyek fel miatta.

Őszintén szólva nem akarok vele beszélni,nem akarok bájologni vele a történtek után,és nálatok is ez állhat fent.

2011. dec. 18. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha megszakad egy kapcsolat, akkor szerintem is az a legjobb, ha soha többet nem beszélnek egymással a felek.

Tudom, hogy van ez a maradjunk barátok szöveg, ami egy hatalmas kamu, az emberek maguknak is hazudnak ezzel kapcsolatban.

Fel kell vállalni, hogy már nem vagyunk együtt, nem szabad hitegetni a másikat, mert a "maradjunk barátok" szöveget az egyik fél mindenképpen így értelmezi.

A pasid tiszta lapokkal játszik, igaza van.

2011. dec. 18. 20:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Haraggal váltatok el? Mi nem teljesen szakítottunk, hanem ilyen összeveszős szakítás volt. Most ezt jól leirtam, de tudjátok mire gondolok. Nem ültünk le és beszéltük meg, hogy na akkor külön tovább.
2011. dec. 18. 20:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Változtam miatta egy csomót,ő sokat hazudott,és azt mondta,hogy nem érzi jól magát velem,mindezt Facebookon!Én csak elvigyorodtam,és magamban gondoltam,hogy oké,nem fogsz itt velem szórakozni.Annyit írtam neki,hogy mindent megtettem érte,és kijelölöm kapcsolatből.Ő meg visszaírta,hogy okés,meghogy tudja,hogy mindent megtettem érte.Írtam neki,hogy jó éjt,mire ő is ezt kívánta.

Nem mondanám,hogy harag.Vicces volt belegondolni,hogy hülyét csinált belőlem,és hogy ennyi mindent soha senki nem fog érte megtenni.

De szerencsére nem hiányzik.:D

2011. dec. 18. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!