Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám jobb belátásra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám jobb belátásra bírnom anyámat a barátommal való együttlétről kapcsolatban?

Figyelt kérdés
17 éves múltam, 2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sajnos nagyon távol élünk egymástól(100km),de egy suliba járunk. Elég nehéz megoldani a hétvégi találkozásokat, mert 3 órát kell utazni egymáshoz.Az a baj, hogy nem tudom anyát meggyőzni, hogy nálunk aludhasson a srác:S Félek, hogy így nem lesz működőképes a kapcsi! Anya nem akarja megérteni, hogy tényleg szeretjük egymást, és nem csak a szex miatt lenne jó, ha itt aludhatna... Nem tudom hogyan kellene meggyőzni! Olyan rossz, hogy ilyen felfogása van.
2008. márc. 27. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyenek voltak a szüleim! Hazudni... sajnos, vagy nem sajnos! Jobb belátásra nem lehet őket bírni! Úgy csinálnak, mintha ők nem lettek volna fiatalok! Kérdezd meg tőle h ő 17évesen volt-e már fiúval! Ha idővel nem enged, mond azt h barátnődnél alszol, és aludj a srácnál!
2008. márc. 27. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Erre már rájöhetnének az ilyen szülők, hogy ez lesz a vége... A barátnős alvás jó ötlet csak védekezzetek védekezzetek!!! Legyen nálad is több óvszer, írass gyógyszert ha még nincs stb.
2008. márc. 27. 17:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy ez a barátnős módszer sem tarthat örökké... Már volt rá példa, hogy így kicseleztem anyát, dehát a képébe hazudni sem akarok állandóan!
2008. márc. 27. 19:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Sokszor hallottam már, hogy legjobb védekezés a támadás... ám ez esetben mégsem javasolnám, mivel anyudról van szó. Próbálj vele leülni beszélni, mondd el nekihogy mindent tudsz amit kell, hogy védekeztek ha aktusra kerül a sor, és hogy szereted a barátod, és szeretnéd neki odaadni magad. Ha megfelelően tálalod, és nem szemrehányóan hogy miért nem engedi, sokkal engedékenyebb lesz. Próbálj nyugodtan, magabiztosan és felelősségteljesen beszélni vele. :) Sok sikert neked! :):):)
2008. márc. 27. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben voltam. De anyukám hallani se akart róla, hogy együtt töltsük az éjszakát. Aztán megismerte abarátomat, aki nagyon szimpatikus lett neki, és látta rajtunk, hogy szeretjük egymást, és segítünk egymásnak ebben-abban. Aztán ahogy telt-múlt az idő, elstelt egy-két hónap, és szépen, lassan, fokozatosan megengedte, hogy együtt aludjunk, először nálunk, majd náluk. Előtte azért a biztosáng kedvéért írattunk fel fogamzásgátlót. De sose beszéltünk olyanról, hogy szex. A fogamzásgátlót is azért írattuk, mert hogy elég össze-vissza ciklusaim voltak, és akkor ezzel a szöveggel... De én azóta úgy gondolom, hogy a megnyugvása végett volt az egész.

Nagyon féltett engem is a szextől. Illetve az esetleges felelőtlenség velejáróitól.

Szóval türelem, és beszélgess anyuddal! Ismerje meg a barátodat, hogy számára is kiderüljön, hogy nincs mitől féltenie.

2008. márc. 29. 11:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Csak probalj meg beszelni anyuddal. De foleg TE legyel biztos a dolgodban...Nekem is a nagy elso szerelmem edesanyja miatt ment tonkre a kapcsolatunk, bar mi elvalaszthatatlanok voltunk.Ugyis dugiba talalkozgattunk evekig. Azota nem is ismertem olyan sracot, es meg mult evig probalkoztunk, de egyszeruen vele mar az anyja miatt nem lehet!Mar uj eletem van, uj baratom, akivel jol vagyok, de...azt mondjak h az elsot nem lehet elfelejteni. Ugyh nagyon jol valaszd meg h kivel es mit csinalsz!

Hidd el anyukad sem hiaba felt, felnott ember es jol tudja az ilyensmi mivel jar. Probald vele megbeszelni, h ertse meg h okos ember vagy, es bizzon meg benned!

2008. ápr. 1. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!