Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám jobb belátásra bírnom anyámat a barátommal való együttlétről kapcsolatban?
Én is hasonló helyzetben voltam. De anyukám hallani se akart róla, hogy együtt töltsük az éjszakát. Aztán megismerte abarátomat, aki nagyon szimpatikus lett neki, és látta rajtunk, hogy szeretjük egymást, és segítünk egymásnak ebben-abban. Aztán ahogy telt-múlt az idő, elstelt egy-két hónap, és szépen, lassan, fokozatosan megengedte, hogy együtt aludjunk, először nálunk, majd náluk. Előtte azért a biztosáng kedvéért írattunk fel fogamzásgátlót. De sose beszéltünk olyanról, hogy szex. A fogamzásgátlót is azért írattuk, mert hogy elég össze-vissza ciklusaim voltak, és akkor ezzel a szöveggel... De én azóta úgy gondolom, hogy a megnyugvása végett volt az egész.
Nagyon féltett engem is a szextől. Illetve az esetleges felelőtlenség velejáróitól.
Szóval türelem, és beszélgess anyuddal! Ismerje meg a barátodat, hogy számára is kiderüljön, hogy nincs mitől féltenie.
Csak probalj meg beszelni anyuddal. De foleg TE legyel biztos a dolgodban...Nekem is a nagy elso szerelmem edesanyja miatt ment tonkre a kapcsolatunk, bar mi elvalaszthatatlanok voltunk.Ugyis dugiba talalkozgattunk evekig. Azota nem is ismertem olyan sracot, es meg mult evig probalkoztunk, de egyszeruen vele mar az anyja miatt nem lehet!Mar uj eletem van, uj baratom, akivel jol vagyok, de...azt mondjak h az elsot nem lehet elfelejteni. Ugyh nagyon jol valaszd meg h kivel es mit csinalsz!
Hidd el anyukad sem hiaba felt, felnott ember es jol tudja az ilyensmi mivel jar. Probald vele megbeszelni, h ertse meg h okos ember vagy, es bizzon meg benned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!