Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom elviselni ha a párom nézegeti a nőket, pedig szerintem nem sokat szokta. Velem lenne a probléma?

Figyelt kérdés
Utálom ha nélkülem megy valahova, mert már egyből arra gondolok h biztos más nőket nézeget és hasonlítgatja őket hozzám.2 éve vagyunk együtt, de már sok alkalommal kivallattam hogy szokott -e másokat nézegetni. Önértékelési problémáim vannak, mindenkit jobbnak látok magamnál. Nemtudom én vagyok-e ilyen bolond vagy más nő is utája az ilyet... Mit tehetnék?
2009. máj. 18. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Szia! Én is 2 éve vagyok a párommal és eleinte engem is zavart a dolog. De aztán rájöttem h h is megy ez. Minden pasi megnézi a csinos nőket, ebbe bele kell törődni ha van párkapcsolata ha nem. De gondolj csak bele, téged szeret, veled van, nem azokkal a csinosnak mondott nőkkel! Miért?! Mert benned valami olyasmi van ami másban nem lesz soha. Ne faggasd ezekről, ezt el kell fogadni, de mindig tudd h te vagy az álomnő a párodnak ha megnéz valaki mást ha nem! Amúgy meg valljuk csak be, mi nők is megnézzük a helyes pasikat, csak sokkal diszkrétebben:)
2009. máj. 18. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértelek! Én is sokat gondolok erre, csak nekem a tv-nél is ez van..ha bikinis lánykák vonaglanak benne felmegy a vérnyomásom, és el is kapcsolom, és ha a barátom nézné még hisztizek is, hogy na nézzed akkor én meg megyek haza..stb. Kurv@ idegesítő lehet neki, de türelmes velem. Én sem tudom,hogy kellene ebből kigyógyulni, de félek egyszer ráun az állandó hisztikre. Valamikor sikerül elnyomni ezt az érzést, de akkor majd meg fulladok, annyira a torkomban van. Szóval nyugi,nem csak te vagy ilyen.
2009. máj. 18. 16:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
bocsi h ide írok... srcá vagyok és volt egy lány ismerősöm, akinek önértékelési problémái vannak... hiába láttam őt szépnek, ő nem látta magát annak.. ez engem is zavart.. szerintem ha a párod veled van, akkor emelt fővel nézd el neki hogy nem tartja csukva a szemét az utcán... ha Téged szeret, akkor a hiszti csak egy kiadós veszekedés forrása lehet, ha nem most hát később...
2009. máj. 18. 16:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:-) A második válaszolónak: a TV is idegesít, ugyanúgy engem is, ki tud készíteni...de tudom hogy ott elérhetetlenek a lányok, itt a kisvárosunkban meg azért csak testközelben vannak a csajok...másabb..:S
2009. máj. 18. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg veled van a baj, de nem csak az önértékeléseddel, hanem a párod iránti bizalmaddal is.

Elcsábításhoz mindig két ember kell. Ha a párod téged szeret és veled akar lenni, akkor Sandra Bullockra se fog rámászni akkor se, ha az felkínálja magát neki.

Ahogy a mondás is remekül kifejezi, hűséget fogadunk, nem vakságot. Nekem sincs semmi bajom azzal, ha a feleségem megnéz egy-egy jobb alkatú férfit, és neki se azzal, ha én meg hasonlóképp egy-egy nőt. Szépérzéke van az embernek, azt kikapcsolni nem lehet és nem is kell.

Teljesen mindegy, merrefelé nézelődik, amíg viszont téged szeret, veled van és nem csal meg. Ennyi az egész.

A féltékenység és az ilyesmiken való kiborulás mindig azt mutatja, hogy valami nem stimmel - mert ha minden rendben van, akkor ilyen problémák eleve nincsenek is.

2009. máj. 18. 16:51
 6/8 anonim ***** válasza:

nincs veled gond, különben nem lenne veled, és ne is éreztesd vele hogy zat gondolod, hogy kevés vagy neki, vagy te magadat tartod kevésre.

A pasik nem szeretik a sajnálkozást meg az önbizalomhiányt. De persze a beképzelt tapadós nőket se, max szexre.

Inkább ne irigykedj oylan csajokra, akiket max kihasználnak a férfiak. Te vagy az első, nézni szabad,

te is nézel pasikat nem? A friss hús meg a változatosság mnidigis izgatta a pasikat, de nem csak őket, az nem azt jelenti h megcsal. De amugy negem zavarna, ha a hátam mögöttm ondjuk mással flörtölne, úgy hogy már a csaj is észreveszi és viszonozza, vagy ha leőttem csinálná mit sem törődve azzal, hogy mit érzek, mert aki szeret az oda figyel rá hogy nekem hogy esik.

Volt olyan, hogy jött elöttünk egy pár, feltünően nézett negem a pasi, nem érdekelte h a párom vagy az ő csaja meglátja e, bár ezt nem én vettem észre, hanem a kedvesem, szerintem a pasi is tudta h észrevette, de a párom meg elkezdte nézni az ő nőjét :) de ezt is úgy tudtam meg h bejelentette, közbe meg nem tetszett neki a csaj, csak idegesiteni akarta a fazont :)

inkább az zavarna ha látványosan véletlenül sem eltitkolva valamelyik rokonommal kezdene ki a pasim, vagy csak biztatná. az nem érdekel ha a csaj mászik rá, de az igen h a pasim mit gondol róla.

Bár egy baráttól vagy családtagtól nem tűrném az ilyen szemtelen viselkedés módot, felképelném azonnal, akármilyen ismerős is lenne, ha őneki van képe ilyesmit tenni akkor én is mnidenféle szivfájdalom nélkül felképelném :)

féltékeny tipus vagyok, pedig nincs rá okom.

sőt különösebben szerelems sem vagyok nagyon, mégis képes vagyok féltékenykedni, pedig nem nézek ki szarul :)

2009. máj. 18. 19:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem is kikeszit ez a dolog.Tudom jol hogy az utcan a tv-ben a facebookon is megnezi a parom a csajokat es kikeszit. Neha nekem is megtetszik egy pasi es en is megnezem es meg igy is kikeszit az a tudat h a parom megnezi a csajokat. Legalabb annyiban valtoztam h mar nem veszekszem miatta annyit, inkabb elnyomom magamban es ha latom hogy megnez egy csajt megprobalok lenyugodni logikusan bele gondolni a dolgokba es elfelejteni. Segit ha ilyenkor pl megnezek ilyen forumokat es elolvasom a valaszokat. Az megszokott nyugtatni es nem csinalok cirkuszt. Az csak ront a dolgokon.
2010. nov. 3. 16:28
 8/8 anonim ***** válasza:

akkor nem kéne másokat ennyire feltűnően nézegetni, nyálat csorgatni, az hogy esne pasiknak ha a csajok előttük csorgatnák más faszikra a nyálukat, főleg hogy a pasi flörtöl is velük

még jó h ilyenkor meginog a bizalom

hacsak direkt azt nem akarja a párunk, hogy féltékenyek legyünk, hogy lássa hogy szeretjük

vagy nekik is kell visszaigazolás, h tényleg bejönnek e a nőknek, h több legyen az önbizalmuk, és jobban elhigyjék h tényleg ap árjuk komolyan szereti őket

2010. nov. 10. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!