Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 22 éves nö, és egy 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 22 éves nö, és egy 40 éves férfi . Hogy hangzik?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok egy ilyen kapcsolatrol\'

A férfi miért akarta a nöt?

És anö a psit?

Minden vélemény érdekel.

2009. máj. 18. 13:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A pasi egy kis fiatal husira vágyott.

A nő meg nem tudta mi vár rá, ha hosszú távon vele marad.

A véleményem meg az, h egy férfi átlag életkora 63 év körül mozog, a többit számolgasd ki.

2009. máj. 18. 13:57
 2/13 anonim ***** válasza:

nem valami jó, de ők tudják

a csajnak jobb lenne, ha még bulizna, ne öregedjen azzal az emberrel, szerintem:-)

2009. máj. 18. 13:57
 3/13 anonim ***** válasza:
hülyén :D
2009. máj. 18. 14:02
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha szerelm, akkor nem korfüggő, ha érdekek, az más téma.
2009. máj. 18. 14:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha mindkét fél szerelmes, akkor nincs mit tenni, de ha egyik se, vagy csak az egyik, akkor elég gáz. (és hamar vége is lesz)
2009. máj. 18. 14:11
 6/13 anonim ***** válasza:

Anyukám 21 évesen jött össze egy nála 25 évvel idősebb férfival, és úgy esett hogy ez a kapcsolat tényleg addig tartott, "amíg a halál el nem választ". Történt ugyanis, hogy anyám 26 évesen egyedül maradt, mert a párja szívinfarktusban meghalt 53 évesen.

Ez persze nem azt jelenti, hogy ha kisebb lett volna a korkülönbség, jobb lett volna a helyzet, mert bárkivel bármikor bármi történhet, de azért abból a szempontból meggondolandó, hogy teljesen más céljai vannak egy húszas évei elején járó lánynak, mint egy középkorú férfinak, és ebből lehetnek problémák.

2009. máj. 18. 14:20
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem a kor számít, hanem az hogy szeretik-e egymást. Én mindenkinek ezt mondom, mert a szerelem nem életkortól függ, hanem az érzésektől.
2009. máj. 18. 14:24
 8/13 anonim ***** válasza:
23 éves voltam, a pasi meg 53. A hétvégén volt a 15 éves házassági évfordulónk. Két gyermekünk van. 9 és 12 évesek.
2009. máj. 18. 14:25
 9/13 anonim ***** válasza:

Én 25 éves vagyok de egy 40 éves pasira max pótapaként tudnék nézni. Nem is értem az ilyen kapcsolatokat, ez már túl nagy korkülönbség.

A pasi friss húst akar, ez világos, minek kéne neki a ráncos öregedő negyvenes mikor kaphat 20 éveset is?

A nő meg gondolom érdekből van ilyennel...

2009. máj. 18. 14:29
 10/13 anonim válasza:
Nálam pont ez a helyzet. Én 22 akiért odáig vagyok az 40. Beszéltem több baráttal, és ők azt mondják, hogy hagyjam, mert úgysem lehet belőle semmi. Én másképp látom. Szerintem mindenki a saját érzéseire hallgasson.
2009. máj. 18. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!