Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 22 éves nö, és egy 40 éves férfi . Hogy hangzik?
Mit gondoltok egy ilyen kapcsolatrol\'
A férfi miért akarta a nöt?
És anö a psit?
Minden vélemény érdekel.
A pasi egy kis fiatal husira vágyott.
A nő meg nem tudta mi vár rá, ha hosszú távon vele marad.
A véleményem meg az, h egy férfi átlag életkora 63 év körül mozog, a többit számolgasd ki.
nem valami jó, de ők tudják
a csajnak jobb lenne, ha még bulizna, ne öregedjen azzal az emberrel, szerintem:-)
Anyukám 21 évesen jött össze egy nála 25 évvel idősebb férfival, és úgy esett hogy ez a kapcsolat tényleg addig tartott, "amíg a halál el nem választ". Történt ugyanis, hogy anyám 26 évesen egyedül maradt, mert a párja szívinfarktusban meghalt 53 évesen.
Ez persze nem azt jelenti, hogy ha kisebb lett volna a korkülönbség, jobb lett volna a helyzet, mert bárkivel bármikor bármi történhet, de azért abból a szempontból meggondolandó, hogy teljesen más céljai vannak egy húszas évei elején járó lánynak, mint egy középkorú férfinak, és ebből lehetnek problémák.
Én 25 éves vagyok de egy 40 éves pasira max pótapaként tudnék nézni. Nem is értem az ilyen kapcsolatokat, ez már túl nagy korkülönbség.
A pasi friss húst akar, ez világos, minek kéne neki a ráncos öregedő negyvenes mikor kaphat 20 éveset is?
A nő meg gondolom érdekből van ilyennel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!