Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy ilyen kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ilyen kis piti ügyek ne essenek rosszul?

Figyelt kérdés

A barátommal egy és fél hónapja járok. 16/L vagyok.

Ha például iskola van, és nem vár meg, mikor ugyanakkor végzünk, meg ilyenek, azok nekem eég rosszul szoktak esni. Vagy ha köszönés nélkül megy el. Megbeszéltük ennek az okát, de egyszerűen rosszul szokott esni.

Vagy például hétvégente mindig játszik a számítógépén, és fél óránként szoktunk váltani pár szót, vagy egy óránként, mert játszik. Mindig előre szól, hogy játszani fog, mert akkor jut géphez, amit én tiszteletben is tartok. SUliba is mindig együtt vagyunk, stb, de azért nekem ezek rosszul esnek, mert direkt miatta megyek fel gépre szitne egész nap.

Mit csináljak, hogy elnyomjam ezt az érzést magamba? Nem fogom mondani neki, hogy hagyja abba a játékot, mert nem tartom rövid pórázon, hisz kell, hogy azt csinálja, amit szeret.

2011. dec. 17. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:

bunko es eretlen..

hogy lehet nem koszonni az asszonynak???

2011. dec. 17. 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:
A csávó egy kis pö.s szard le!
2011. dec. 17. 14:03
 3/9 A kérdező kommentje:
:D Úgy értem, hogy nem köszön, hogy mondjuk 45-kor csöngetnek, és egészkor megy a vonat amivel hazajut, és kicsöngetnek, és siet rögtön el. Enegm meg mondjuk 47kor engednek ki. Én megértem, mert van, hog időre kell hazamennie, csak rosszul esett.
2011. dec. 17. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Ülj le vele és beszélgessetek el a dolgokrol.

Lehet hogy nem is tudja hogy ez neked rosszul esik.

Nekem volt régen egy barátnőm, én se csináltam mindent jól, de ő nem mondott semmit nékem erröl, barátnőjével beszélte meg, pedig tudtam volna változtatni.

Szoal azt javaslom beszéld meg vele, úgy, hogy mindkettőtöknek jó legyen.

2011. dec. 17. 14:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazad van. Szerintem se tudta, mostmár igen, mert sikeresen besértődtem az ilyeneknél. De például ezt a játszósat azért se szeretném megmondani neki, mert egész héten nem tud, mert nem engedi oda a géphez, csak hétvégén. És szeretném, ha legalább ekkor játszhatna. Ezért kellene elnyomnom magamba.:)
2011. dec. 17. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze a lényeg, hogy minden úgy legyen ahogyan TE akarod.Gratulálok!
2011. dec. 17. 14:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Most rtam, hogy nem, mert szeretném ELNYOMNI magamban ezt az érzést. Fentebb írtam kedves utolsó válaszoló.:)
2011. dec. 17. 15:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha valamit el akarsz nyomni, akkor az annál nagyobb erővel tör rád. Azaz foglald el magad valamivel, kedves kérdező:)
2011. dec. 17. 15:31
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ilyesmi választ szerettem volna.

Én tudom, hogy kell neki a szabad tér, semmi rossz szándék nincs bennem, azért tettem fel a kérdést, hogy időben megtudjak változni.:)

2011. dec. 17. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!