Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy még egy dagadt, ronda csaj is akinek nincs pasija, még huszonévesen is a mesebeli szőke hercegét várja?
09:16. ó, ez elég ritka lehet (gondolom). sajnálom, mármint ha te akartál volna valamit.
egyébként persze, ezzel én is tisztában vagyok, hogy rengeteg nagydarab lánynak van barátja, eleinte én is így vágtam bele, hogy "mindenki megtalálja a maga párját". én egyébként szinte mindig mosolygok, több fiú haverom szerint "flörtölős" szemeim vannak, meg ideális barátnő lennék, ha nem lennék kövér. de mivel akaraterőm nincsen, maradtam így. :)
na de eltérítem itt a kérdező témáját.
Egy újabb olyan ember, aki feltesz egy kérdést, de magasról szarik a válaszokra, mert senki más véleményét nem fogadja el.
MINDEN nő a szőke hercege vár, elárulom. Sőt, MINDEN férfi a szőke hercegnőre. Csak ez tudod mindenkinél mást jelent.
Valakinek a külsőségek fontosak, vki csak olyan embert szeretne, aki viszont szereti, tiszteli, vkinek a szőke herceg jó humorú stb.
A szépség meg egyébként is relatív.
ma 09:26
az akaraterő tanulható dolog. valószínűleg olyan típus vagy mint én, akinek az adna akaraterőt, ha elismerést kapna. szerintem 30 évesen se vagy lekésve semmiről. azt írtad mersz kezdeményezni, fiú haverjaid azt mondják ideális barátnő lehetnél. szerintem ez már éppen elég ok ahhoz, hogy kinyílj a világ felé. én azt javasolom gondold meg. ha tényleg nagyon túlsúlyos vagy, és le szeretnéd adni, akkor szerintem nem kéne hozzá sok erőfeszítés, hogy megtudd tenni (ezt tapasztalat alapján mondom). ha tudok segíteni bármiben is, írj priviben nyugodtan.
Ok, es miert van az, hogy minden ronda, IQ negativ, igenytelen pasi csak a gyonyoru lanyokra var? Es ok miert nem veszik eszre a kevesbe dekorativ lanyokat?
Mellesleg csatlakoznek valamelyik elottem szolohoz, a herceg csak annyit jelente, hogy egy pasi, aki szeret, es akit lehet szeretni.
Miert baj az, ha valaki inkabb egyedul van, minthogy beerje olyannal akit nem igazan szeret, akihez nem igazan vonzodik, akivel nem tud egy jot beszelgetni, akivel nincs bennuk semmi kozos?
En most 31 vagyok es molett. De feladtam a szoke, kekszemu pasimat, aki felesegul is vett, mert nem birtam mar elviselni a hulyesegeit. Inkabb vagyok egyedul, minthogy megegyszer olyannal legyek akit nem szeretek. Es nem igazan erdekel, ha valaki ezert lenez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!