Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszatérhet egy férfi szerelme?
Az ok nem megcsalás vagy hasonló, a lényege hogy túlságosan rövid pórázon tartottam. Megbántam nagyon, ezt ő is tudja. Ahogyan azt is, hogy képes lennék megváltozni (tényleg).
25/L
Abban egyetertek az elottem szolokkal, hogy elobb kell megvaltozz, es utana johet a kapcoslat. Ne ő legyen a kiserleti nyul.:) Amikor mar latod, hogy masokkal ugy bansz, ahogy szeretned, akkor kezdd csak ujra akapcsolatot.
Abban nem ertek egyet veluk, hogy masdszorra nem jo. Miert ne lenne jo? Ha valakit megszerettel, avval mindig jo, sőt, az ido elorehaladasaval egyre jobb, mert egyre jobban ismered, ezert egyre tobb midnent tudsz szeretni benne. Az intimitas, osszetartozas, szeretet, szex is elmelyul az idovel. A kozos elmenyek is szaporodnak.
Egyre fontosabb, nelkulozhetetlenebb lesz.
Egy szakitas lehet "buszkesegbol", durcából is...
:)
Vagy a "nemek harca"-ba valo beletévedésből is.
Mivel?
Miből gondolod, hogy már nem szeret?
"te tartottad rövid pórázon, és erre TE csaltad meg őt? hát az gáz. megérdemelnéd hogy ne bocsásson meg 29/F"
Nem csaltam meg, nem tudom ezt hol olvastad.
Utolsó hozzászóló:
Abból gondolom, hogy nem szeret, mert mondta. Ráadásul elve az, hogy nem lehetséges az újrakezdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!