Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy nálam rondább embereknek is van csajuk nekem meg nem? Jó lenne már ingyen szexelni!
Figyelt kérdés
18F2011. dec. 16. 15:05
2/9 anonim válasza:
Azért mert egy plnaéhes ribancpasi vagy, és látják a lányok rajtad hogy ki akarod őket használni.
3/9 anonim válasza:
Gondolom mert úgy hiszed, hogy csak mert nem vagy bányarém, már omlanak is a lábad elé a nők. Aztán mégse. Nos, talán próbálj meg gondolkozni.
4/9 anonim válasza:
Túlértékeled magad sztem. Ne feledd, anyuci/nagymama nem mindig a kristálytiszta igazat mondja ha a külsőről van szó. Enyhén elfogultak, persze most finom voltam :)
5/9 anonim válasza:
Ez kb. ilyen kérdés:
"Miért van az, hogy nálam rondább nőknek van pasijuk nekem meg nem? Jó lenne már ingyen jólét egy gazdag pasival:D
Mekkora érdekember vagy te!
6/9 LadyLee válasza:
A "jó lenne ingyen szexelni" című kitételből arra következtetek, hogy kurv@zni szoktál. Nos, ez pl. nálam szinte biztos kizáró ok lenne.
7/9 anonim válasza:
sztem inkább csak kurv@z tovább, mert ha lenne barátnőd, csak szexre kellene neked, és fölösleges lenne összetörni szívét, az ilyen ember megérdemli hogy fizessen a szexért
8/9 anonim válasza:
a hozzáállás mindenképpen rossz, innentől kezdve bukik a történet...
9/9 anonim válasza:
Ilyen mentalitással ne is próbálkozz inkább, minek a csaj ha csak szexelni akarsz? Menj valami prostihoz vagy mittomén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!