Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tud egy nő amit egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tud egy nő amit egy férfi nem?

Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 13:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mit tud általában egy nő, amit általában nem tud egy férfi, hogy kicsit helyesbítsünk....
2011. dec. 16. 14:55
 12/22 anonim ***** válasza:

"kedves előző, az utolsó pozíciót figyelembe véve, az egész kommented semmisnek tekinthető

:D :D :D"

He?:D Ezt nem igazán értem. Kifejtenéd a gyengébbek (én) kedvéért? Köszi. Csak hogy tudjam min kell röhögni.

2011. dec. 16. 15:08
 13/22 anonim ***** válasza:
Hazudni szemrebbenés nélkül.
2011. dec. 16. 15:13
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
tud vérezni a p*csája!
2011. dec. 16. 15:21
 15/22 anonim ***** válasza:
36%

Hú milyen undorító mocskosszájú megkeseredett pasik vannak itt.

Elmondom a pasik mindent megtudnak csinálni maximálisan kivéve négy dolgot:

-szülni

-szoptatni

-többfelé figyelni egyszerre

-intelligensebbnek lenni

2011. dec. 16. 15:30
 16/22 anonim ***** válasza:

"Hazudni szemrebbenés nélkül."

El vagy tévedve kissé. Egyetlen szóval nem állítottam, hogy a felsorolt tulajdonságok nem jellemzőek nőkre. Pusztán azt, hogy azokra a férfiak is képesek. Ugyanis az volt a kérdés, hogy mit tud egy nő amit egy férfi NEM. Márpedig azokat szinte kivétel nélkül tudja férfi IS. Remélem sikerült egyértelművé tennem a korábbi válaszomat elfogult, soviniszta olvasóink számára is. Ha nem, úgy abba sem halok bele. További szép napot:)

2011. dec. 16. 15:38
 17/22 anonim ***** válasza:
78%
A nőknek jobb a testbeszédolvasásuk. Több dologra tudnak odafigyelni. Esztétikai érzékük jobb. Kb. ennyi.. alapvetően primitívebb lények mint a férfiak.
2011. dec. 16. 15:38
 18/22 anonim ***** válasza:
17-es ne röhögtess légy szíves. Péntek van. Van egy olyan népi hiedelem, hogy aki pénteken nevet, az vasárnap sírni fog. Ne légy már ilyen gonosz, kérlek:D
2011. dec. 16. 15:56
 19/22 anonim ***** válasza:

gyereket szülni és minden egyéb ezzel kapcsolatos dolgot amire fizikálisan csak ő képes! ezen kívül minden másra ott vannak a férfiak, persze gusztus-gyomor kérdése...

de tény, hogy a férfiak az összes szakmában jobbak!

a mesterszakács és a mesterfodrász, de még a divattervező és a stylist is a férfiakból lesz, nem véletlen!

ha nem lenne a férfibe genetikailag belekódolva a nő iránti vonzalom akkor a kutyának nem kellene egy se!

2011. dec. 16. 16:37
 20/22 anonim ***** válasza:
49%
Jézusom! Honnan szalajtanak ennyi primitív, arrogàns, beképzelt, gyűlölködő lényt? Ha nem tudnàm hogy nem, azt hinném minden férfi ilyen. Szánalmasak vagytok. Akinek nem inge... Tudom, most jön az, hogy nem is, mert én vagyok szànalmas, de sajnos azt màr nem fogom elolvasni.
2011. dec. 16. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!