Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h a barátnőim 1-2-3 hónap után dobnak?
Hát így látatlanban én akkor arra tippelnék, hogy mást vártatok a kapcsolattól mind2en, de legalábbis mindenképpen mást kaptatok tőle.
Mielőtt összejöttetek, mennyire ismertétek egymást? Ha alig, akkor pl a fenti egész könnyen elképzelhető.
00:42/00:52-nek
Ha nagyon nyelvtannácit akarsz játszani, akkor figyeld meg, hogy neked is volt egy kis hibád. :-) Külömbség/különbség
Az, hogy "kedves-aranyos-normális-jóképű-de-hiányzik- belőle valami" annyit jelent, hogy pont a férfi szexuális vonzerő elemei hiányoznak a személyiségből, azaz:
- idegenség, titokzatosság, egyéniség
- változatosság, kaland lehetősége
- férfi erő, tehát magabiztosság, törekvés, optimizmus, bátorság stb.
- humor, játékosság
Azért dobnak 1-2-3 hónap után, mert tetszel nekik külsőre, de a fentiek vagy egy részük hiánya miatt unalmas lesz, ellaposodik a kapcsolat.
00:47
"nagyon jó ember vagy" - ha ezt is mondta, akkor holtbiztos, hogy arról van szó, amit írtam.
Ilyenkor a lányok arról szoktak (órákon át) lelkizni a barátnőikkel, hogy "lelkiismeretfurdalásom van, amiért azt a nagyon jó embert otthagytam ezért a bunkó állatért, akivel most járok. Nem tudom, miért! Nem értem magam! Olyan bonyolult vagyok!" Aztán sírdogálnak egymás vállán.
Azért adnak kitérő válaszokat, mert tényleg nem értik magukat. A nők őszinték, őszintén nem értik magukat, még jó, hogy mi azért értjük őket :))))
01:10
"meg az lehet a hiba h túlságosan szeretem őket!"
Ez miben nyilvánul meg?
Üdv a klubban!
Forever alone neked is tesó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!