Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az h a barátnőim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az h a barátnőim 1-2-3 hónap után dobnak?

Figyelt kérdés
pedig állítólag jóképű normális helyes pasi vagyok! "állítólag": a lány ismerőseim szerint!
2011. dec. 16. 00:32
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
19 vagyok és 17-19 éves lányokról van szó! mindegyiknél megkérdeztem az okot és kitértek a válasz elöl vagy teljesen közömbös választ adtak!
2011. dec. 16. 00:58
 12/27 anonim ***** válasza:

Hát így látatlanban én akkor arra tippelnék, hogy mást vártatok a kapcsolattól mind2en, de legalábbis mindenképpen mást kaptatok tőle.

Mielőtt összejöttetek, mennyire ismertétek egymást? Ha alig, akkor pl a fenti egész könnyen elképzelhető.

2011. dec. 16. 01:02
 13/27 A kérdező kommentje:
hát igen! nem nagyon ismertük egymást! az összes esetben!
2011. dec. 16. 01:03
 14/27 anonim ***** válasza:

00:42/00:52-nek

Ha nagyon nyelvtannácit akarsz játszani, akkor figyeld meg, hogy neked is volt egy kis hibád. :-) Külömbség/különbség

2011. dec. 16. 01:05
 15/27 anonim ***** válasza:

Az, hogy "kedves-aranyos-normális-jóképű-de-hiányzik- belőle valami" annyit jelent, hogy pont a férfi szexuális vonzerő elemei hiányoznak a személyiségből, azaz:

- idegenség, titokzatosság, egyéniség

- változatosság, kaland lehetősége

- férfi erő, tehát magabiztosság, törekvés, optimizmus, bátorság stb.

- humor, játékosság

Azért dobnak 1-2-3 hónap után, mert tetszel nekik külsőre, de a fentiek vagy egy részük hiánya miatt unalmas lesz, ellaposodik a kapcsolat.

2011. dec. 16. 01:08
 16/27 A kérdező kommentje:
hát úgy gondolom h ezek nagy része megvan és kis része pedig hiányosan de abból is van! meg az lehet a hiba h túlságosan szeretem őket!
2011. dec. 16. 01:10
 17/27 anonim ***** válasza:

00:47

"nagyon jó ember vagy" - ha ezt is mondta, akkor holtbiztos, hogy arról van szó, amit írtam.

Ilyenkor a lányok arról szoktak (órákon át) lelkizni a barátnőikkel, hogy "lelkiismeretfurdalásom van, amiért azt a nagyon jó embert otthagytam ezért a bunkó állatért, akivel most járok. Nem tudom, miért! Nem értem magam! Olyan bonyolult vagyok!" Aztán sírdogálnak egymás vállán.

Azért adnak kitérő válaszokat, mert tényleg nem értik magukat. A nők őszinték, őszintén nem értik magukat, még jó, hogy mi azért értjük őket :))))

2011. dec. 16. 01:11
 18/27 A kérdező kommentje:
hát lehet h erről van szó!
2011. dec. 16. 01:15
 19/27 anonim ***** válasza:

01:10

"meg az lehet a hiba h túlságosan szeretem őket!"

Ez miben nyilvánul meg?

2011. dec. 16. 01:15
 20/27 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban!

Forever alone neked is tesó!

2011. dec. 16. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!