Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Barátomat nagyon szeretem, több, mint 10 hónapja együtt vagyunk. Viszont van nekem egy ismerősöm, aki Sopronban lakik és ismerem 4 éve. Eddig egyszer volt alkalmunk találkozni, mert kirándulni volt az egyetemmel. Most mi megyünk oda osztálykirándulásra és nem tudom, hogy mi legyen. Barátom tud róla, hiszen mondtam Neki, hogy van nekem Ő is, de ő csak egy barát bízunk egymásban, mindent elmondunk és mindent meg tudunk beszélni, sokat segítünk egymásnak.

Viszont tudom, ha a barátomnak lenne ilyen " barátnője ", akkor én nagyon féltékeny lennék ( bár én alapból elég féltékeny tipus vagyok ) és nem nézném jó szemmel ha elmenne " hozzá " még ha osztálykirándulás is. Barátom azt mondta, hogy bízik bennem és menjek nyugodtan, de én nem tudom mit tegyek. Belegondolok fordított esetben mi lenne és egyszerűen ilyenkor arra gondolok, hogy nem megyek el, itt maradok Vele. Viszont ha nem mennék el, kihagynám az utolsó osztálykirándulást ( ami talán nem is lenne olyan hatalmas veszteség, hiszen 7-en nem jönnek az osztályból és nem is nagyon van osztályközösség, de mikor tavaly előtt voltunk osztálykiránduláson nagyon jó volt ).

Ugye ha elmegyek Sopronba, akkor biztos találkoznánk és beszélnénk, mert 4 éve ismerem, nagyon jó barátok vagyunk és biztos rosszul esne neki ha nem találkoznánk. Viszont azt tudom, hogy tetszem neki és egy időben " szerelmes " volt belém, pedig nem is találkoztunk még akkor...

Na ez a nagy helyzet :S Ti mit tanácsolnátok, mi legyen?

Barátom azt mondta, hogy bízik bennem és menjek nyugodtan, de nekem egyszerűen nincs szivem itt hagyni... :( Viszont az meg igaz, hogy kell egy kis " tér " és bíznunk kell egymásban.

18 éves lány vagyok

2009. máj. 17. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem látom a problémát. Ha szereted a barátodat és ő ennyire bízik benned, akkor menj el, ha akarsz találkozz a sráccal. Nyilván le akarsz vele feküdni, különben nem agonizálnál az adott körülmények között.
2009. máj. 17. 21:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Jaaj, dehogy akarok lefeküdni vele! Szerinted akkor feltettem volna a kérdést???

Sajnálom, hogy nem érted a problémámat és nem látod át.

Ha a többiek is így fognak válaszolni, akkor valamit tényleg nem úgy fogalmaztam meg, hogy érthető legyen, de hátha valaki megért..

Amúgy kösz a választ.. kedves, hogy ribancnak nézel.

2009. máj. 17. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Én valahol megértem a problémádat. Amikor én haverkodom fiúkkal,olyan természetesnek tűnik,mert tudom,hogy nem akarok semmit csak barátok,és a pasimat szeretem. Mégis amikor a pasim meséli,hogy találkozott egy barátnőjével,beszélgettek, meg jóban vannak én is féltékeny vagyok. De mégis azt tudom mondani, hogy az élet ilyen.Nekem is fel kéne tudnom dolgozni,hogy kapcsolatba kell kerülnünk más emberekkel is, mégha azok ellenkezőneműek. De nem egyszerű az biztos.

Bizalom és igyekezni kell. De ha attól félsz,hogy nem bízol magadban ,akkor ne találkozz a sráccal és gondolkozz el,hogy mit is szeretnél igazán. Mert ebben az esetben nem igazán értelek.

2009. máj. 17. 21:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy nem bízom magamban, magamban bízom, hiszen szeretem a barátomat és nem csalnám meg. Mit érnék vele? Ha szeretkezni akarok vagy akármi más kívánságom van, ő ott van, miért lenne jó, ha én akkor vele lefeküdnék vagy akármi... Tényleg nem értem miért mondjátok ezt :S

Igazából az a probléma talán, hogy nem tudom, tényleg bízik-e bennem... Nem akarom, hogy úgy fogja fel, hogy óhh, én elmegyek biztos szexelni fogok vele ő meg itthon ellesz csajokkal... Áhhh látjátok? Annyira hülye vagyok, hogy ilyeneken forgok, mikor örülnöm kellene, h bízik bennem és velem van és szeret és minden rendben. Annyira utálom, hogy ilyen vagyok:S hagyjuk a kérdést... tök hülye vagyok:S:D

köszi a választ! örülök, hogy Te legalább megértettél!! :)

2009. máj. 17. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha meg nem akarsz vele lefeküdni, akkor nincs gond. Ő bízik benned, vélhetően te is bízol benne.

Egy kis féltékenység meg egészséges, de nem szabad hagyni h eluralkodjon.

2009. máj. 17. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!