Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sex mániára megoldás? ( többi lent)
nem vagy debreceni véletlenül?
arra felé sok rib@ncz van
én már csak tudom, hiszen itt élek ;)
gyere elviszlek a bmw-mmel
21/F
"lehet ez ellen csinálni valamit hogy kicsit a sex utani etvágyátt csökense ?"
Elégítsd ki! Az segíteni szokott:D
Lehet hogy csak tul álmos vagyok, és félreolvasom, de nekem az jön le, hogy te ezt nem csak "hallod" , hanem tapasztalod.
Nem is tudok, meg nem is akarok tanácsot adni, 18 évesen volt az elsö komolyabb kapcsolatom, a napi 3-4 az kevésnek számitott nekem is meg neki is , bárhol, bármikor , ha el tudtunk kicsit bujni akár nyilvános helyen is , hétvégéken mindig nálunk volt, akk pár óránként tuti megkivánta valamelyikünk a másikat . A te korodban szerintem ez a full normális, a szerelemhez komoly testi vágy is tartozik mindkét oldalon(fiu-lány) akárki akármit mond.
Még észre sem vesz, te meg attól aggódsz, hogy sokat akar dugni?
(abban meg mi a baj? ez csak egy lány részéről kellemetlen, mert a here kapacitása véges)
Mennyi buta ember van!!!! Nem is jártok még meg semmi csak tetszik, valamit hallottál róla! És itt kérdezősködsz! Gyere vele össze és majd meglátod hogy mi a helyzet !!! Lehet ő lesz a tuti!
Meg mitt tegyek?! SEXELJ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!