Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudja hogy mi kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Guilelessgirl17 kérdése:

Miért nem tudja hogy mi kell egy nőnek?

Figyelt kérdés
Az az helyzet hogy a mostani barátomnak még nem volt barátnője,így nem is nagyon tudja hogy kell velük bánni :/ ez még nem is lenne gond :) csak már lassan 8 hónapja vagyunk együtt és még nem sok ajándékot kaptam tőle :/ és kezd egy kicsit zavarni , meg hogy állandóan mikor együtt vagyunk szorítgat -.- és már unom,de ezt neki is megmondtam de semmi változás -.- mit tegyek?? segítsetek?? köszi AZ ÉRTELMES VÁLASZOKAT *.*
2011. dec. 13. 15:11
 1/10 anonim ***** válasza:
ribi
2011. dec. 13. 15:13
 2/10 Kobudera ***** válasza:

Ajándékokat vársz? Mire gondolsz? Meghív, vesz néha virágot? Mit tett meg eddig, mit hiányolsz?

Szorítgat? Érdekes.. mit értesz ez alatt?

2011. dec. 13. 15:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
mit vegyen? gumicukrot? ipadot?
2011. dec. 13. 15:15
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem várok el nagy ajándékokat és nem is várom el hogy sokat költsön rám :) csak a figyelmességet és az odafigyelést hiányolom egy kicsit :/ pl: kis csokik,egy szál rózsa vagy ilyenek ami jól esik egy lánynak / nőnek .... ^^

a szorítgatás alatt meg azt értem hogy emelget meg néha annyira megszorít hogy már néha fáj o.O

2011. dec. 13. 15:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Istenem...
2011. dec. 13. 15:18
 6/10 anonim ***** válasza:
miért nem vele beszéled ezt meg?ezt mi nem tudjuk megoldani!
2011. dec. 13. 15:19
 7/10 anonim ***** válasza:

"8 hónapja vagyunk együtt és még nem sok ajándékot kaptam tőle"

Az élettársammal 8 éve vagyunk együtt, két gyermeket nevelünk, és kapaszkodj meg: nem sok ajándékot kapott tőlem, én se tőle, és nem is kell. És tudod miért? Mert a kapcsolat nem erről szól.

2011. dec. 13. 15:22
 8/10 anonim ***** válasza:

ne nevezd már magad nőnek,

messze nem vagy az

2011. dec. 13. 15:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Neked ez a legnagyobb problémád?
2011. dec. 13. 15:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Miért nem tudja hogy mi kell egy nőnek?

Mert a nők maguk sem tudják!!!!

2011. dec. 13. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!