Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs úgy, mint régen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs úgy, mint régen?

Figyelt kérdés
nem értem, a barátom most érettségizett, és mióta elkezdett rá tanulni, azóta kevesebbszer mondja, h szeret, amit meg is értek, mert sokat tanult rá. az érettségi láz előtt csomó ari sms-t küldött sokszor mondta stb, azt hittem hogyha már vége lesz az írásbeliknek megint irogatni foglya majd az ari smseket, de azóta is kevesebbszer mondja, h szeret, és sms-t is jóval ritkábban küld. mi lehet ennek az oka? nem is szeret már? vagy valami más?
2009. máj. 17. 10:08
 1/8 Voguelilias ***** válasza:
100%

Szerintem biztos nem arról van szó, hogy nem szeret. Lehetséges, hogy nem volt az sms-einek "hatása". De inkább az lehet az ok, hogy izgul az eredmények miatt. Pont ezért nem jó ha az ember hozzá szokik valamihez mert ha valami folytán nem úgy van ahogy azt "megszokta" akkor már az nem tetszik neki. Ha nem ír annyit sebaj. De ha személyesen érzed, hogy szeret és törődik az érzéseiddel nem pedig elutasító akkor semmi gond nincs.

18/L

2009. máj. 17. 10:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem szeret és csak kicsit be volt indúlva az érettségi miatt... de idővel minden ugyan az lesz !!
2009. máj. 17. 10:13
 3/8 A kérdező kommentje:
mikor személyesen találkozunk, mindig átölel, átkarol,belepuszil a hajamba, fogja a kezemet
2009. máj. 17. 10:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sose legyen nagyobb gondod az életben. :)
2009. máj. 17. 10:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, csak érettségizik. :)
2009. máj. 17. 10:38
 6/8 A kérdező kommentje:
jóó de az írásbeliknek már vége... a szóbelire meg még el sem kezdett tanulni.
2009. máj. 17. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól még szeret, hogy nem küld "ari sms-eket". Nem ez a szerelem fokmérője egy kapcsolatban.
2009. máj. 17. 10:59
 8/8 anonim ***** válasza:

hello

nem tudom mióta vagytok együtt, de az elején én is kaptam "ari sms-eket" meg ilynek, ez egy idő után elkopik, sztem teljesen természetes, persze most is van néha hogy kapok, meg esténként beszélünk, de az idő... 2év 8 hónap után, az ember már "megszokja" és akkor már nem is olyan édes... az ari sms akkor jó, ha néha küldi. Nekem is jobban esik így, mint napi szinten:)

ne aggódj, am meg az érettségi nagy teher... majd meglátod te is... sztem ne aggódj és ne kérd rajta számon csak szeresd, meg lesz a gyümölcse.

Lex/17

2009. máj. 17. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!