Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vakargatta a tökeit, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vakargatta a tökeit, mikor beszélgettünk, bejöhetek neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nekem nagyon bejön, egy helyen dolgozunk, nem túl régóta..

Én nem igazán mertem még kimutatni, hogy érdeklődök iránta, mert nem tudom van-e valakije..

Múltkor munkával kapcsolatban odajött beszélni (sajna nemcsak úgy dumálgatni) és közben vakargatta odalent, hát a tökeit gondolom ..

Tudom idióta kérdés..de ez miért lehetett? Bejöhetek neki?

Amúgy elég visszahúzódó vagyok, átlagos szépségű, testalkatú csajnak gondolom magam.

2011. dec. 12. 22:48
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
68%
Viszketett neki, és ezek szerint annyi értelem se szorult belé, hogy kontrollálja magát. Ez a bunkóság (és a higiénia hiányának a) jele, nem az érdeklődésé.
2011. dec. 12. 22:51
 2/30 A kérdező kommentje:

Ja és 20 éves vagyok

(természetesen csaj..a félreértések elkerülése végett:D)

3/30 anonim ***** válasza:
68%

Vagy van egy jó kis fertőzése, az viszketett annyira.

Amúgy is hagyjon hidegen, hogy bejössz-e neki, társaságban vakarni a tökét hatalmas bunkóság.

4/30 Inkog Nito ***** válasza:
100%
Szerintem csak viszketett neki.Ilyenez a pop szakma.
 5/30 A kérdező kommentje:

Hát igen, ennyit akkor erről, köszi a választ:))

Szerintem is illetlen, főlleg hogy nem egy két ember van ott

2011. dec. 12. 22:52
 6/30 A kérdező kommentje:
Ajj azért reménykedtem, hogy hátha ír valaki olyasmit is, hogy jó a szexuális kisugárzásom vagy hasonló..:D
2011. dec. 12. 22:54
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Hova fajul ez a világ?:D Most már egy farok vakarásba is belemagyarázzuk, hogy jelzés?:D:D:D
2011. dec. 12. 22:55
 8/30 anonim ***** válasza:
58%

Jaaj nekem volt egy osztálytársam aki mindig ezt csinálta, de iszonyat idegesítő volt. Komolyan, ha valamiért szerepelnie kellett, vagy csak simán lányokkal beszélgetett, akkor mindig vakarta....Annyira kiábrándító volt. :S

Jó nagy bunkó, és nem hiszem hogy ez annak a jele hogy tetszel neki.

2011. dec. 12. 22:57
 9/30 A kérdező kommentje:
Amúgy egyáltalán nem bunkó ám a stílusa, azért is furi..jó pasi nagyon, de elég szerény meg barátságos, kedves mindenkivel..
2011. dec. 12. 23:00
 10/30 Inkog Nito ***** válasza:
Akkor lépjél felé,ne mindig a pasiknak kelljen megindulni.És ne valami ködös női jelzést hanem odamész és elmondod neki.Nem mindenkinek esik le,szemrebegtetés,mimika,testbeszéd...
2011. dec. 12. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!