Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már szánalmas?

Figyelt kérdés
Volt egy pasim még nyár végén suli elején, akivel szakitottam, mert tanultam és nem volt időnk találkozni. Utána hetekig zaklatott mindennap várt a sulim előtt odajött a házunkhoz meg rejtett számokról hivogatott. aztán ez abbamaradt, de most megint találkoztunk, és eszébejutott h engem ő még mindig szeret de ő nem emr rám irni ezért rám küldte az unokatestvérét, aki engem órák óta gyözköd h próbáljam ujra vele mert folyton rólam beszél.. nem tudom mit mondjak neki. én 15/L ő 16/F
2011. dec. 12. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
igen, ez már szánalmas.
2011. dec. 12. 20:05
 2/7 A kérdező kommentje:
jah másik kérdés mit mondjak a csajszinak h lekopjon am köszi biztos akartam lenni magamban h nem én tulzom el..
2011. dec. 12. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:

hagyd az ilyen csicskákat, gyere, neked egy igazi férfi kell

írj privit és mindent megdumálunk ;)

21/F

2011. dec. 12. 20:16
 4/7 A kérdező kommentje:
igen hagyom az ilyen csicskákat meg a perverz állatokat is xd
2011. dec. 12. 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:
De leginkább te vagy szánalmas. Miért? Tanulás miatt szakítani elég szánalmas dolog:S A srácról legalább elmondható, hogy szerelmes, de rólad? Szánalom-.-
2011. dec. 12. 20:31
 6/7 A kérdező kommentje:
jaoks.. én is szégyelltem magam xd de azért köszi a kommentet:D
2011. dec. 12. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2011. dec. 12. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!