Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem szeretett senki sem, sosem sétáltam még egy lánnyal sem kézen fogva az utcán és még csak nem is csókolóztam sohasem, hogy a többiről már ne is beszéljek. Miért nem kellek én egy lánynak sem?
hát srácok azért én 165cm magasan vagyok 53kg, szóval nekem még rosszabb, azért a 180cm magasság az jó már
de gondolom súlyra neked ssem megy fel, akármennyit zabálsz is, mert én is ilyen vagyok
Igen-Igen én is komolyan ehetek mint a nem tudom mi és semi nem mutatkozik. Erősnek erős vagyok meg izmaim vannak az itthoni munka miatt de nem hizok sehova. Osztálytársam pl.:190cm és súlyban olyan mint én 65-67kg-ig
17/F
3 Dolog kell a csajozáshoz :
-Önbizalom,
-"Élet" (hobbik és érdeklődés valami speckóbb dolog felé)
-És hogy ne legyél mimóza. legyen tartásod, érezze benned, hogy nem kapna meg egy csettintésre. Lényeges.
Én jelentősen sikeresebb vagyok így.
Kérdező de csak azért hogy legyen valakid azért még nem hiszem hogy magadon kellene változtatni, mert akkor nem önmagad vagy bár az ellőttem válaszolóra lehet hogy én is hallgatok...
17/F
a 21:00-ás válaszoló nagyon jól összefoglalta a lényeget, teljes mértékben úgy van ahogy ő leírta
hasonló cipőben járok én is a kérdezővel, ill. pár kommentelővel, miszerint zabálhatnak bármennyit nem híznak. hát én sem. bár nem állok olyan nagyon vészesen, de bőven elférne még egy bő 10 kg.én 192/75 vagyok
viszont kérdező nem akarlak elkeseríteni, de sajnos az a 165 cm nem egy jó dolog, eléggé hátráltató tényező. lehet itt nyomni a púdert de sajnos ez a valóság. én is rengeteget köszönhetek a magasságomnak, mert bár nem vagyok ronda, de azért vmi hihetetlen jóképű sem. ja és olyan húde nagyon nagy dumás sem vagyok
ajánlom h kóstolgasd 21:00-ás 3 tanácsát, mellé ne hanyagold el magad, törődj a kinézeteddel, és próbálj meg tényleg vhogy önbizalomra szert tenni. jobbat sajnos nemigen tudsz tenni. v legyél piszok gazdag:D:D
13-as Válaszolónak nagy igazsága vagyon. 165 cm tényleg alacsony, de a hátrány ledolgozható!
9-es Válaszoló! A tömegnövelő önmagában szart sem ér, rendes edzésterv kell mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!