Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve ismerkedtünk meg, egy haveri társaságban... Már akkor beleszerettem. Azóta több minden is történt, (pl.csók) de mégis nagyon bizonytalan... Végül is én úgy érzem, h szimplán haverok vagyunk. De szeretném ha több lenne köztünk... Hogyan kezdeményezzek? Mennyire "gáz" ha egy lány kezdeményez?
2009. máj. 16. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
ha visszacsókolt, akkor csak érez irántad valamit.. bár ha tényleg viszont szeretne, akkor lehet, már lépett volna.. szóval lehet, hogy csak félénk, de az is lehet, hogy tényleg csak haverként szeret, esetleg (ne adj'isten) kihasznál... de mindenesetre jobb lenne még azelőtt kiderítened, hogy mit is akar tőled, mielőtt még rossz irányba kezdenek menni a dolgok...
2009. máj. 16. 22:04
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ.

és ezt hogyan deríthetném ki?

és amúgy nem visszacsókolt, hanem ő kezdte[:

2009. máj. 16. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
a megoldás: Szeretlek.
2009. máj. 16. 22:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem légy vele kedves, adj alkalmat neki a veled való beszélgetésre, légy elérhető számára (ne értsd félre). Konkrétabban szerintem nem jó, ha egy lány kezdeményez, mert ha kellesz neki, a fiúk szeretik, ha kezdeményezhetnek, ha meg nem kellesz, csak visszautasít (ha tisztességes), vagy kihasználja a helyzetet (ha szemét).
2009. máj. 16. 23:21
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm^^[:
2009. máj. 17. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!