Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változott meg a jó kapcsolatotok negatív irányba szülés után, ha együtt akartátok a babát?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, nagy volt a szerelem és közösen akartuk, hogy megszülessen a mi picikénk.Most 4 hós. Úgy hittem ő az akivel együtt mindenen túl tudunk lenni, veszekedések sem voltak.Nagy társasági életet éltünk, állítólag mi voltunk az "álompár". Terhesen a tenyerén hordott, szülés után én voltam az "istennője", de valami megváltozott. Mintha kezdenénk elhidegülni, sokat vitázunk.Szex is alig van, pedig előtte igazi tenyészcsődőr volt :-) Más is járt már így? EGYÜTT akartuk a babát! :'(2011. dec. 12. 11:14
11/14 anonim válasza:
Akarok-e gyereket?Jó kérdés.
Ha utána egy "befőttesüveggel"kell szexuális életet élnem inkább nem.
Másik kérdésre a válasz,haverom elmondta,de erre a nő hárított,hogy neki kicsi.
12/14 anonim válasza:
de épp testben épp lélek én ezt vallom :) - helyesen : ép testben ép lélek :) bocsii
13/14 anonim válasza:
hm.. én is inkább azt választom, h ne legyen gyerekem, ha a férjem utána el akar hagyni :S de akkor meg felmerül a kérdés, h szeret-e engem egyáltalán.. nem?
14/14 anonim válasza:
jesszusom, helyesírás zseni :D inkább legyen ennyi hibám, mint olyan felfogásom, mint neked !:)
Aki azt vallja, hogy sokkal tágabb lesz ha gyereket szül és nem is lehet ellene tenni, annak csak gratulálni tudok , nagyon tisztában van saját testével !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!